Bolen30 Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Ostatnio ktoś pytając o zestaw pokazuje mniej więcej tutaj jak wygląda zestaw który był w na giełdzie.Pojemniki maja po 100ml i zostały dwa takie zestawy lub do zrobienia inne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Sezon martwy warsztaty zamkniete a ludzie łowia.Dla przykładu trzy kolory z bliska jak wyglądają.Żółty perłaSeledyn niemetalizowanyOraz ala rudo brazowy metalizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Niebawem zagości rozowa perła u mnie w szafie.Pomimo że rozowa to tylko poświata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Najlepiej maluje się kamienia bardzo dobrze widać kolor.Tutaj można by było zrobić pisankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Kolory które zasiliły szafkę.Perła jest bardzo ciekawa na kartce niewidoczna a pod światłem oddaje poświatę jakby róż lub czerwień.Niebawem wietrzenie więc pewnie coś wyjedzie do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Ostatnio widziałem że użytkownik jb pokazał kolory farbek na łyżeczkach i faktycznie wychodzi to ok.Wiec i ja też postaram się w wolnej chwili dokładając ofertę na łyżeczkach by pokazać lepiej.Tutaj dwa kolory które są dosyć pospolite ale na kartce wyglądały słabo.Czekoladka i srebrno stalowy.Oceńcie sami czy jest foto wystarczające by ocenić kolor.Niestety robione w sztucznym świetle. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Powolutku coś idzie kilka kolorków podpatrzonych jak pokazał to niedawno ,,rudi" ale będą też karteczki z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Czas dłubania jeszcze nieodpowiedni bo pogoda do łowienia ,ale niebawem pewnie zmusi dlubaczy do swoich domowych zacisznych miejsc by podłubać przy przynetach.Wiec informuje że niebawem będę miał przygotowane kilka kolorków czystych miksów do zrobienia według swojego widzi mi się.Kolory są różne ja wystawie kilka którw zmieszam reszta pujdzie na giełdę do zmieszania z przydatnymi komponentami.Sporo będzie czarnego ,Czarnej perły ,białego i pereł oraz kolory ktore sa w mieszalni lakierów które niebawem pokaze ale te które moga być ciekawe.Reszta zostanie zmieszana razem i wyjdzie coś!Oczywiscie posiadam też starszy zapas farb gotowych do użycia w większej ilości aktualnie dwa zestawy mogę przygotować wszystkiego co trzeba.Farbki oczywiście wodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezcez7 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Nie wiem czy wiecie ale można z 5 kolorów uzyskać praktycznie całą paletę (bez metalicznych). Podpowiem CMYK+W czyli z z firmy Liquitex Cadmium Yellow Light, Cerulean Blue Hue, Quinacridone Magenta, Carbon Black oraz Titanium White.Łapcie filmiki: Edytowane 2 Grudnia 2024 przez cezcez7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Można i tak ale to tak mocno ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Jeśli można a można z kilku podstawowych bawić się w mieszanie to znalazł bym kilka zestawów wyglądających tak.Oczywiscie i inne kolory ale jeśli ktoś chętny proszę na priw.Zdjęcia podgladowe są też perły w tym niebieska dającą fajna poświatę ale niekryjaca tego co jest pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Jeżeli ktoś potrzebował by zestawy startowe w dobrej cenie I ilości, info na priw.Farby wodne do aero.Likwidacja znacznej części by zastąpić innymi.Zestaw 16kolorów po minimum 100ml.Foty puszcze na email tutaj podgladowe.Kolorow jest sporo będą 3zestawy kolory podstawowe plus perły i miksy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi