Kartkowy Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witajcie mam pytanko w jakim sklepie internetowym moge dostać kijki St croix,zamierzam chyba zostawić spining na rzecz castingu,i chce skąpletowć sprzęt może coś poradzicie dzięki z góry,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Cześć,A co chcesz łowić na rzece na casting? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 abstrahując od pytania Remka, kije takie możesz znaleść w sklepie www.zbik.pl pozdrawiam i życzę powodzenia w castingowaniu Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 kiedyś co nieco widziałem na rybim oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 pablom to to samo zródło, chodzi o sklep Krokus, prowadzony przez Wojtka Żbikowskiego, który notabene jest zarejestrowany na tym forum jako @Żbik pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @Jerzy dzięki, jak widać jestem słabo zorientowany a tak przy okazji, czy ktoś sprowadza i zbroi blanki wspomnianej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 www.ebay.com - tam są dobre ceny i czesto wysyłaja do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kartkowy
Witajcie mam pytanko w jakim sklepie internetowym moge dostać kijki St croix,zamierzam chyba zostawić spining na rzecz castingu,i chce skąpletowć sprzęt może coś poradzicie dzięki z góry,pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi