Manniek66 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A więc...uszkodziła mi się rączka kołowrotka i niestety gdzieś na rybach ją zgubiłem.Chodzi mi o to co jest w czerwonym kółeczku ( oczywiscie sama czarna gumka).Czy orientujecie się ile kosztuje naprawa w serwisie dragona lub ile kosztuje wytoczenie takiego uchwytu korbki w pracowni pana Matusiaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ile kosztuje wytoczenie takiego uchwytu korbki w pracowni pana Matusiaka ? A dlaczego nie zapytasz u źródła?Niedawno, do Pana Piotra, wysłałem swoją ale ceny mogą się różnić, więc raczej swojej nie podam Ci, z oczywistego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Podałbyś mi maila do pana Matusiaka ? Bo nie mogę wejść na jego stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Tu jest kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dzięki wielkie Meil już wysłałem ... ps.Mógłbyś podesłać mi na priwat zdjęcie tej korbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13182&am p;start=240&Masz i oglądaj, cofnij się do tyłu to zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Polecam tu znajdziesz zdjęcie korbki zamontowanej na mojej stelli : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13182&am p;prevloaded=1&&start=260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 chciał bym sobie zamienić w 2 kołowrotkach uchwyty, jak zdjąć z rączki taki uchwyt tak by nie uszkodzić ani rączki ani uchwytu? Editbolczyki minimalnie różnią się grubością, tak więc po zawodach, mam więc pytanie następujące, zna ktoś może uchwyt rączki pasując do cormorana black mastera 8pif 2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 W jakim kołowrotku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 cormoran black master 8pif 2000, ta gałka jest trudna do zniesienia edytowałem poprzednią wiadomość, z tego co mam nie zamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi