explorator73 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pewnie większość z Was miała w swoim życiu prywatnym czy zawodowym kontakt z bankiem. Zaryzykuję, że nie wszystkie Wasze doświadczenia są pozytywne, a w przypadku kiedy dochodziło do jakiegokolwiek konfliktu - szybko przekonywaliście się o swojej bezsilności w sporze z korporocją. Zachęcam do odwiedzin na profilu HSBC Story - link poniżej: http://www.facebook.com/pages/HSBC-Story/263522150396424 oraz do przystąpienia do fanów (kliknięcie Lubię to na stronie). To być może jedyna forma przekazywania informacji o nieetycznych praktykach banków - w każdym razie z reklam się o podobnych przypadkach nie dowiemy. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja pier........... aż trudno uwierzyć, że to możliwe. Serdecznie współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Niemiła sytuacja - nikomu nie życzę. Bardzo Was proszę koledzy (i koleżanki), znajomi i nieznajomi o wsparcie w postaci dołączenia do fanów strony na Facebooku. Link znajduje się w poście otwierającym wątek.Pozdrawiam i z góry dziękuję,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witajcie,Aż ciężko uwierzyć, że nikt z Was nie ma konta na facebooku. Naprawdę bardzo mi zależy na Waszym wsparciu. Raz jeszcze wklejam link z prośbą o przystąpienie do (anty) fanklubu. http://www.facebook.com/pages/HSBC-Story/263522150396424 Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Sorki, ale konta nie mam i miał nie będę. Mogę tylko przekazać wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jakoś i ja, Bartuś, do bytności na tym portalu (face) przekonać się nie mogę. A może my jakoweś staruchy, niepodążające z biegiem czasu jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja też za FB nie przepadam, ale to jest całkiem popularne miejsce - do tego stopnia, że ponad 2300 kolegów z forum ma tam konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 I tak można mnie wyśledzić na sto sposobów, ale nie mam zamiaru dodawać do tego FB. Nie odczuwam potrzeby bycia zapraszanym przez milion ludzi i dwa miliony firm, żeby być ich przyjacielem, albo potwierdzenia, że ich lubię. Mam to w ..... głębokim poważaniu. Wystarczy mi już spamu w poczcie. A to, że staruch jestem, to nie ulega najmniejszej wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Przesadza kolega z tym wiekiem A co do różnej maści portali społecznościowych to nie jestem wielkim ich entuzjastą, ale jest to dosyć efektywna forma komunikacji.Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Oj tam, oj tam Jakoś nie mogę się przekonać do portali tego typu, czyli typu nijakiego, stąd wniosek, żem staruch trudno reformowalny. Ale nigdy nie mów nigdy, więc nie zarzekam się ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bartuś, z dumą stwierdzę, że pomimo aktywności w internecie, nigdy na FB nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi