Skocz do zawartości

Perypetie z bankiem

explorator73

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie większość z Was miała w swoim życiu prywatnym czy zawodowym kontakt z bankiem.

Zaryzykuję, że nie wszystkie Wasze doświadczenia są pozytywne, a w przypadku kiedy dochodziło do jakiegokolwiek konfliktu - szybko przekonywaliście się o swojej bezsilności w sporze z korporocją. Zachęcam do odwiedzin na profilu HSBC Story - link poniżej:

http://www.facebook.com/pages/HSBC-Story/263522150396424

oraz do przystąpienia do fanów (kliknięcie Lubię to na stronie).

To być może jedyna forma przekazywania informacji o nieetycznych praktykach banków - w każdym razie z reklam się o podobnych przypadkach nie dowiemy.

Pozdrawiam,

Piotrek

post-164-1348916700,6112_thumb.png

Niemiła sytuacja - nikomu nie życzę. Bardzo Was proszę koledzy (i koleżanki), znajomi i nieznajomi o wsparcie w postaci dołączenia do fanów strony na Facebooku. Link znajduje się w poście otwierającym wątek.

Pozdrawiam i z góry dziękuję,

Piotrek

Witajcie,

Aż ciężko uwierzyć, że nikt z Was nie ma konta na facebooku. Naprawdę bardzo mi zależy na Waszym wsparciu. Raz jeszcze wklejam link z prośbą o przystąpienie do (anty) fanklubu.

http://www.facebook.com/pages/HSBC-Story/263522150396424

Pozdrawiam,

Piotr

post-164-1348916728,4015_thumb.png

I tak można mnie wyśledzić na sto sposobów, ale nie mam zamiaru dodawać do tego FB. Nie odczuwam potrzeby bycia zapraszanym przez milion ludzi i dwa miliony firm, żeby być ich przyjacielem, albo potwierdzenia, że ich lubię. Mam to w ..... głębokim poważaniu. Wystarczy mi już spamu w poczcie. :wacko: :angry:

A to, że staruch jestem, to nie ulega najmniejszej wątpliwości. :mellow: