Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Proponuję resory zabezpieczyć przed wodą i radzą W aucie też zabezpieczasz przed deszczem i solą aby nie rdzewiały? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 No mi rdza zjada belkę. Slawek dobrze mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 No mi rdza zjada belkę. Slawek dobrze mowi.Od świateł ? Miałem pickupa i drugą terenówkę na resorach w żadnym nie zgniły resory. Inne cienkie blaszki owszem ale resor będzie miał powierzchowną korozję. Jak musisz zabezpieczyć to polecam smar w sprayu do lin i łańcuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Źle napisałem.Belka to faktycznie to od świateł A mi zjada rdza to co łączy dwa koła ???? Dzięki że zwrociles uwagę bo moglem wprowadzic w błąd. Oczyścić papierem ściernym i wtedy ten spray?Bo planuje podeslac przyczepe do zakladu ktory tym sie zajmuje.Przyczepa mega wypas i nie chcę zeby jeden element rozpadl sie z powodu rdzy za pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja myślałem że producent o takie rzeczy zadbał Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja myślałem że producent o takie rzeczy zadbał Producent już dostaje takie i nie wnika dalej.Ja dziś właśnie pomalowałem swoje plus belka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Wyczyść luźną rdzę szczotką do metalu, ręczną,na wiertarkę lub szlifierkę i czyścisz. Na oczyszczoną z luźnego syfu powierzchnię inhibitor rdzy ,brunox ,r stop ,rustol albo inny i podkład epoxy. Potem malujesz i po sprawie.Zakładałem renomowane resory australijskiej firmy lowells, przyjechały piękne niebieskie, wymalowane proszkowo . Po pierwszej zimie wyglądały jak po podróży dookoła świata, ale działały perfekcyjnie. Resory rdzewiały,rdzewieją i będą rdzewieć i możemy tylko to spowolnić malując z wierzchu i ewentualnie smarując smarami w sprayu. Ale to działania bardziej estetyczne niż praktyczne. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Paweł J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Bardzo dziękuję za info.Wygląda ze sam to ogarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oldziu Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Cześć, W przyszłym tyg jadę odebrać Lakefoxa 320. Mam pytanie odnoście dostosowania przyczepy pod te łódkę.Mam przyczepę Niewiadów p400 w stanie gołym - tylko 2 rolki kilowe, bez rolki rufowej. Woduję się głównie na płytkich, płaskich slipach.Myślałem, żeby na rolkę rufową dać - rolki wahliwe np. https://przyczepygd.pl/rolka-rufowa-kilowa-podwojna-do-przyczepy-podlodziowej-220.htmla jako podpory boczne zrobic na tyle ok. metrowe płozy obite wykładziną.Zda to egzamin czy ma ktoś jakieś inne sprawdzone rozwiązania?pozdrawiam Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Na bok lepiej daj dwie rolki podwójne. Łatwiej się woduje i wyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Orientujecie się gdzie kupię uchylne światła jak w przyczepach Respo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Orientujecie się gdzie kupię uchylne światła jak w przyczepach Respo? Własnie drążę ten temat. Jeżeli mi się uda i w końcu przyjdą to napiszę co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W firmie Zasław robią mi wycenę na to rozwiązanie. Koszt około 450zł brutto ze światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Własnie drążę ten temat. Jeżeli mi się uda i w końcu przyjdą to napiszę co i jak Wstrzymam się z zakupem do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W firmie Zasław robią mi wycenę na to rozwiązanie. Koszt około 450zł brutto ze światłami. Właśnie z Zasław'em rozmawiam Niby zamówiłem tydzień temu ale coś ucichło. Jak sfinalizuje zamówienie i dojdzie paczka do domu będę mógł polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zrób proszę zdjęcia, najbardziej interesuje mnie informacja czy będę mógł zaadaptować to rozwiązanie do mojej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 A ja ostatnio taka samorobke widziałem, proste i działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W zeszłym tygodniu jechałem przez Finlandię i pod jednym z centr handlowych widziałem takie rozwiązanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Własnie drążę ten temat. Jeżeli mi się uda i w końcu przyjdą to napiszę co i jak przyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Niestety nie. Komunikacja z firmą jest dość dziwna. Cierpliwie czekam i się przypominam raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Niestety nie. Komunikacja z firmą jest dość dziwna. Cierpliwie czekam i się przypominam raz na tydzień Ja też czekam, aż Tobie pierwszemu przejdzie towar. [emoji3] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A ma ktoś może z was do sprzedania przyczepkę do łodzi 4,25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Które z omawianych rozwiązań będzie najlepsze i najekonomiczniejsze jeśli chodzi o przewóz pontonu 380? Czy z jakimś rozwiązaniem w mieszczę się w 2tys.? Rozważałem P400 od Niewiadów, ale tutaj ceny widzę ok 2400 zł to to jeszcze za praktycznie golasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Kup sidke z płozami od miro car . Stosunek cena jakość bardzo bobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Kup sidke z płozami od miro car . Stosunek cena jakość bardzo bobry.Dokładnie. Ta w zupełności sprosta oczekiwaniom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi