Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 radmac5 z jaka osią masz przyczepkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 A ja mam model 5520 ( dl 5.5m szerokość 2 m ) dzeki temu fajnie widzę przyczepke w lusterkach i nic nie lata na boki ... U mnie jest TEMA i też nic nie skacze . Tabor jakie masz ciśnienie w kołach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 przyszło? Ja też czekam, aż Tobie pierwszemu przejdzie towar. [emoji3] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka W końcu wczoraj przyszło Zamówione 8 sierpnia Na pierwszy rzut oka całkiem spoko. W weekend będzie przymierzanie do przyczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Jak nie tajemnica to ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 400 z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) radmac5 z jaka osią masz przyczepkę . NIE WIEM JAKA MAM OS ... JEST NAPISANE NA NIEJ KNOTT Edytowane 27 Września 2019 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Wojtek, cykniesz kilka dokladniejszych zdjęć tego systemu do lamp? Planuję coś takiego wymodzić i przydały by się na wzór jak to w ogóle funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ja też bym chciał, chociaż mamy do siebie tak blisko, że aż grzech nie podjechać. Bardziej myślałem o światłach na stałe, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzis na szybko zrobiłem trap /podest na przyczepie.Po calej dlugosci - 360 cm.Krata 30, ocynk.3szt o wymiarach 1200x245 spięte razem śrubami na sztywno i przymocowane do przyczepy obejmą zaciskową ślimakową.Koszt całości 200 zl. Jeszcze po nim nie biegalem, ale wygląda że będzie ok.W planach spawanie jezeli będzie mi to pasować, choć jak to zazwyczaj u mnie bywa z drutowaniem - zostaje to na dłużej..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Wojtek, cykniesz kilka dokładniejszych zdjęć tego systemu do lamp? Planuję coś takiego wymodzić i przydały by się na wzór jak to w ogóle funkcjonuje. jak będę w garażu to coś strzelę Z początku chciałem robić samemu tzn. zlecić ale ogólnie bardziej opłacało się kupić gotowca pod względem finansowym i czasowym. Ja też bym chciał, chociaż mamy do siebie tak blisko, że aż grzech nie podjechać. Bardziej myślałem o światłach na stałe, ale... Rafał zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zybi Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Dzis na szybko zrobiłem trap /podest na przyczepie.Po calej dlugosci - 360 cm.Krata 30, ocynk.3szt o wymiarach 1200x245 spięte razem śrubami na sztywno i przymocowane do przyczepy obejmą zaciskową ślimakową.Koszt całości 200 zl. Jeszcze po nim nie biegalem, ale wygląda że będzie ok.W planach spawanie jezeli będzie mi to pasować, choć jak to zazwyczaj u mnie bywa z drutowaniem - zostaje to na dłużej..... Latem na bosaka to nie wiem jak to będzie można po tym przejść Przymierzałem się do czegoś podobnego, ale zrobiłem z blachy ryflowanej Edytowane 6 Października 2019 przez zybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) I ja rozwazalem blachę.Ale analizując swoje wyjazdy - na bosaka jeszcze nie latałem wodując łódkę,Za to plywalem w okresach późno jesiennych / zimowych, gdzie ryzyko zamarzniętej wody na ryflowanej i poślizgu wzrasta,Stąd decyzja o kracie.Bezpieczeństwo. Ale co kto lubi. Ja wiem, że od dwóch lat ani razu bez butów nie chodzilem po slipie.Wybieram kratę. Edytowane 6 Października 2019 przez Drac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Mam i ja! Dzięki za pomoc, i podpowiedzi.Mam nadzieje że niedługo przetestuje w boju.Kupiona pod ponton 390cm ale wg. sprzedawcy i 470 wejdzie tył wysuwa się jeszczę o ok 1 m. Cena bardzo przystępna jak na tą jakość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 to 515cm czy ta krótsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Latem na bosaka to nie wiem jak to będzie można po tym przejść Przymierzałem się do czegoś podobnego, ale zrobiłem z blachy ryflowanejNa bosaka bez problemu, wiem bo mam trzeci sezon trap z kraty wema i kawałek z ławy kominiarskiej (ta jest nieco mniej przyjemna dla stóp, ale też da radę ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barthez204 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jaka cena takiej przyczepki??? Też szukam czegoś pod ponton. Podrzuć na priv wszystkie dane ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Generalnie to Sidka S1 ja kupowałem bezpośrednio od producenta z Bydgoszczy, i sam właściciel wydawał mi przyczepkę (za co spory szacun). Bardzo profesjonalne podejście i wykonanie, a właściciel doradzał różne rozwiązania ale i wybrałem te które jego klienci najczęściej wybierają do pontonów.Nie wiem czy można na forum podawać konkretne dane więc, zapraszam priv to podrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Jeśli to ta krótsza przyczepa ca 4,2m to raczej 4,7m tam nie wejdziemam taka i czekam na łodkę F420. Będzie wystawac z tyłu te 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) I ja rozwazalem blachę.Ale analizując swoje wyjazdy - na bosaka jeszcze nie latałem wodując łódkę,Za to plywalem w okresach późno jesiennych / zimowych, gdzie ryzyko zamarzniętej wody na ryflowanej i poślizgu wzrasta,Stąd decyzja o kracie.Bezpieczeństwo. Ale co kto lubi. Ja wiem, że od dwóch lat ani razu bez butów nie chodzilem po slipie.Wybieram kratę.Można jeszcze zastosować podest kominiarski , bez cięcia i jest antypoślizgowy (kolega wyżej już napisał) Edytowane 8 Października 2019 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Fajne te ławy! Materiał idealny. tylko przed zakupem trzeba sprawdzić jak będą oparte o przyczepę,zeby miały te dwa miejsca podparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sez Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Też kupiłem SIDKA S-1 w tym roku, bezpośrednio u producenta. Cena fajna, użytkuję cały sezon i jak do tej pory spisuję się całkiem ok.Z minusów to liche obrysówki, a konkretnie mocowania, jedną uwaliłem na jakiejś kępce wyższych traw - ale może tak jest we wszystkich, to moja pierwsza przyczepa więc nie mam rozeznania.No i zdecydowanie brakuje w standardzie jakiegoś mocowania na wtyczkę (do wpinania podczas wodowania), ale dokupiłem sobie w sklepie stacjonarnym za całe 5zł, przykręciłem do błotnika i już nigdzie kabel mi się nie majta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Teraz mocowanie na wtyczkę dają w standardzie i z tyłu przy wyciąganiu panelu z światłami i z przodu Też kupiłem SIDKA S-1 w tym roku, bezpośrednio u producenta. Cena fajna, użytkuję cały sezon i jak do tej pory spisuję się całkiem ok.Z minusów to liche obrysówki, a konkretnie mocowania, jedną uwaliłem na jakiejś kępce wyższych traw - ale może tak jest we wszystkich, to moja pierwsza przyczepa więc nie mam rozeznania.No i zdecydowanie brakuje w standardzie jakiegoś mocowania na wtyczkę (do wpinania podczas wodowania), ale dokupiłem sobie w sklepie stacjonarnym za całe 5zł, przykręciłem do błotnika i już nigdzie kabel mi się nie majta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sez Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Z przodu na dyszlu miałem metalowy w zestawie. Z tyłu nic nie było, więc sam zamontowałem w najwyższym możliwym punkcie - na błotniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Z przodu na dyszlu miałem metalowy w zestawie. Z tyłu nic nie było, więc sam zamontowałem w najwyższym możliwym punkcie - na błotniku.Podaj linka do tego mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Podaj linka do tego mocowania.https://allegro.pl/oferta/uchwyt-wtyczki-przyczepy-7-13-pin-zaczep-mocowanie-7537887807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi