Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Właśnie dlatego napisałem , że kupiłem od Suskiego to jest producent przyczep i wydaje papiery do rejestracji . Ale nie wszyscy chcą tak pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Właśnie dlatego napisałem , że kupiłem od Suskiego to jest producent przyczep i wydaje papiery do rejestracji . Ale nie wszyscy chcą tak pomócTo jest stadardowa procedura i nikt łachy nie robi. A jak robi to wypada z rynku. A ,że na placu mają takie jakie mają to wiadomo ,że chcą sprzedać więc kit wciskają ,że się nie da bo on już ma homologację taką a taką. Żaden problem jest wystąpić o nową homologację od producenta .Tyle tylko ,że to trochę potrwa. Łatwiej jest to wszystko załatwić przed sprzedażą/rejestracją . Można też zmienić po zarejestrowaniu ale tu jest trochę zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Przyczepa 400 DMC to może na ponton się nadawać,albo na małą łódź, a nie romanę. Czeka Cię prawko B96 i viaTOLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pikeft Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 A ja zapytam ile rolek kilowych powinno być według was pod romaną 4,20? Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Przyczepa 400 DMC to może na ponton się nadawać,albo na małą łódź, a nie romanę. Czeka Cię prawko B96 i viaTOLLPrzyczepa około 130 kg Romana z polmiru około 190 kg jeszcze mamy zapas na 20 w rumplu 4T ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Przyczepa około 130 kg Romana z polmiru około 190 kg jeszcze mamy zapas na 20 w rumplu 4T Jak jesteś pewny ,że się zmieścisz do 3.5 t to jak najbardziej warto. Ja mam 3560 kg i za te 60 kg łapię się na viaToll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Czy posiada ktoś w przyczepie Suski naprowadzacze/rogi (coś jak na foto nie wiem czy to od producenta ale widzę że przyczepa Suski) chcę takie zamówić u producenta tych przyczep i one ponoć mają 70cm długości/wysokości czy to wystarczy żeby one spełniały swoją rolę. Łódź alu dług. 420. Edytowane 7 Lipca 2020 przez pio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Czy posiada ktoś w przyczepie Suski naprowadzacze/rogi (coś jak na foto nie wiem czy to od producenta ale widzę że przyczepa Suski) chcę takie zamówić u producenta tych przyczep i one ponoć mają 70cm długości/wysokości czy to wystarczy żeby one spełniały swoją rolę. Łódź alu dług. 420.Też się zastanawiam nad montażem , suski ma u siebie w ofercie gotowe? Jaki koszt? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mc.D Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Koszt to o ile dobrze pamiętam 200 zł za komplet .Nie zawsze mają, więc najlepiej zadzwonić.Wysokość to kwestia dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Koszt to o ile dobrze pamiętam 200 zł za komplet .Nie zawsze mają, więc najlepiej zadzwonić.Wysokość to kwestia dogadania.Tak 200zł kpl. chyba mają teraz chociaż nie bardzo chce wysyłać. Długość stała coś ok 70cm, dłuższe nie bardzo bo to cały proces produkcyjny ustawianie maszyn itp. tak mi powiedzieli...chociaż to chyba jakaś bzdura, klepią sztampę bo nie ma w tym interesu. A przyczepy idą jak woda i klient z pierdołą to drugi plan...keszszMoże 70 styknie bo wcześniej robili ok 45...jak za mało będzie to się dospawa rurkę...hehe Edytowane 7 Lipca 2020 przez pio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak 200zł kpl. chyba mają teraz chociaż nie bardzo chce wysyłać. Długość stała coś ok 70cm, dłuższe nie bardzo bo to cały proces produkcyjny ustawianie maszyn itp. tak mi powiedzieli...chociaż to chyba jakaś bzdura, klepią sztampę bo nie ma w tym interesu. A przyczepy idą jak woda i klient z pierdołą to drugi plan...keszsz się liczy.Może 70 styknie bo wcześniej robili ok 45...jak za mało będzie to się dospawa rurkę...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Proponuję zamiast dostawać nałożyć sobie na to odrobinkę szerszą rurę pcv, będzie się ładnie obracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 takie rogi są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Ładnie wyglądają , ale jak ciężka łódka w to uderzy to nie powygina się to wszystko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dodatkowo na głębokim slipie prawie bezużyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Ja mam na to rurę pvc od Suskiego . 70 cm i robi świetnie robotę . Naprawdę bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inter Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) na głębokim slipie ? a to wjedź pilotem na głębokim slipie przy wietrze na przyczepe .... bez rolek z boku powodzenia ... co do wyginania sie --- osobiście problem raz na zawsze rozwiązany - u mnie - rura fi 50 , oblana poliuretanem do fi 80 całość 70 cm wysoka ( samo nalanie poliuretanu w firmach co naprawiają rolki do taśmociągów około tysiaka - cena zależy od kilogramów materiału , ale można sobie też wybrać twardość jaka ma być ) i rolki jak z bajki nawet jak łajba 1,5 t oprze sie mocniej , to ich nie rusza , do małych łodzi koszta będą pewnie dużo mniejsze ,ale super sprawa i powiem że przerobiłem już chyba wszystkie opcje z rolkami ,ale poliuretan jest najlepszy Edytowane 13 Lipca 2020 przez inter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGrzesiu czyja to produkcja ? te rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Grzesiu czyja to produkcja ? te rogiW niemczech produkawana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Ja mam na to rurę pvc od Suskiego . 70 cm i robi świetnie robotę . Naprawdę bardzo polecam Podczas jazdy ściągasz te rury PVC...bo one tylko są nakładane luźno na rurę metalową...podczas jazdy jej nie wywieje..? Edytowane 14 Lipca 2020 przez pio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 12345 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) Mam przyczepkę dwuosiowa z hamulcem najazdowym (taka od minikoprki) czy ona wytrzyma częste wodowanie ??? (Czy może po np 5 wodowaniach coś przestanie działać) ???(Pytam bo się nie znam ) Edytowane 25 Lipca 2020 przez 12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Miałem przyczepę z najazdowym hamulcem dedykowaną pod łodzie i wodowałem się na słonej wodzie nic się nie działo co prawda zawsze po takim wodowaniu płukałem cały zestaw po powrocie do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Panowie, czas ucieka a ja nadal bez przyczepy, zostały dwie do wyboru sidka s1 od micro car, lub B05/045/17 Tema. Przyczepa pod romane 420/185 z podwyższoną burtą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubert79 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Hej Robert jakiś czas temu miałem ten sam dylemat, tyle że pod Bremę 390, podobna szerokość co Twojej Romany. Wybrałem Sidkę S1 na rolkach, jak dobrze pamiętam Sidka S1 jest trochę szersza od Temy co dla mnie było ważne. Z długości też zmieścisz na Sidkę, ale miedzy błotnik to raczej nie wejdzie z szerokości. W Iławie masz dystrybutora Miro-Car to niedaleko od Ciebie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi