Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Mam Silvera 445 ( kadłub romany ) na Sidka S1 od MiroCar jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Wybrałem Temę ,bo miała łożyska waterproof i możliwość ustawienia osi w dowolnej konfiguracji.Wjazd do wody bez obawy o łożyska a przez wspomnianą oś , ustawienie odpowiedniego nacisku dyszla przyczepy na hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Wybrałem Temę ,bo miała łożyska waterproof i możliwość ustawienia osi w dowolnej konfiguracji.Wjazd do wody bez obawy o łożyska a przez wspomnianą oś , ustawienie odpowiedniego nacisku dyszla przyczepy na hak.W sidce S1 też to mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, koledzy mam wrazenie ze nacisk na hak mam zbyt duzy, jak probuje podniesc za dyszel to powiem ze malo co w portki nie narobie.Jaki nacisk powinien byc na hak , wiem ze byc musi . Przyczepa to Sidka S1 od MiroCar. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Michal Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam, koledzy mam wrazenie ze nacisk na hak mam zbyt duzy, jak probuje podniesc za dyszel to powiem ze malo co w portki nie narobie.Jaki nacisk powinien byc na hak , wiem ze byc musi . Przyczepa to Sidka S1 od MiroCar.każdy hak ma podany maksymalny dopuszczony nacisk u mnie jest 70kg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Przyczepka po odpięciu z haka powinna polecieć "na pysk" - czyli nacisk na dyszel musi być. Jaki?A no jak kolega Grzesiu napisal - nie większy niż zaleca producent, a zazwyczaj jest to ok 60-70kg.Jak po dygnięciu dyszla występuje ryzyko że zwieracze popuszczą tzn, że nacisk jest zbyt duży.Łódkę przesuń bardziej na tył przyczepki lub - i to lepsze rozwiązanie - jeśli masz możliwość przesuń całą ośkę do przodu, aby przesunąć środek ciężkości.Ustaw raz a będzie procentowac w przyszłości. Bezpieczeństwo i wygoda. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (•‿•)Waga łazienkowa jest pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Orientuje się może ktoś, czy przyczepka Sidka s1 ma hermetyczne lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Wersja bez belki na ledach ma Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Też się zastanawiam nad montażem , suski ma u siebie w ofercie gotowe? Jaki koszt? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaMiałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Wczoraj bardzo niski stan wody bardzo dobitnie pokazał mi wady krótkiej przyczepy :/ . Poprzednią miałem prawie metr dłuższą ale musiałem wymienić bo mi nie wchodziła do garażu . No i teraz zastanawiam się jak to rozwiązać i postanowiłem wymienić dyszel na dłuższy ale łamany . Ktoś może robił i może jakieś fotki wrzucić . Ewentualnie jak to zrobić najprościej , jaki mechanizm zastosować ? Odkładamy na bok , podnoszony do góry , czy może poprostu zdejmowany? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Kiedyś rozważałem wykonanie takiego patentu w swojej przyczepie, ale z czasem okazało się że kołyska w 95% moich przypadków wystarcza https://www.youtube.com/watch?v=Nmmp7vvPczs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Najprościej chyba byłoby kupić gotowy mechanizm ale z tych ze stanów raczej słabe szanse na dopasowanie rozmiaru, u mnie dyszel 60x60 Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 EE tam gotowiec, wszystkie elementy można kupić na miejscu. Trochę rzeźby ze spawarką, cynkowanie, bądź malowanie i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wesoływędkarz Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Witajcie, stoję przed decyzją zakupu przyczepy podłodziowej i proszę użytkowników przyczep niewiadów p400 i pokrewnych jak sprawują się łożyska stożkowe w przypadku wielokrotnego wodowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekCIN Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Odpisałem Ci na priv, dzwoń do Bydgoszczy do Mirka i nie zawracaj sobie głowy P400. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Września 2020 przez WojtekCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hermano Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Witajcie, stoję przed decyzją zakupu przyczepy podłodziowej i proszę użytkowników przyczep niewiadów p400 i pokrewnych jak sprawują się łożyska stożkowe w przypadku wielokrotnego wodowania ...Łożyska oryginalnie montowane po roku do wymiany. Straszny szit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Szukaj Brederup mam 15 lat i przyczepa stoi 100 dni w roku w wodzie i łożyska nadal działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Szukaj Brederup mam 15 lat i przyczepa stoi 100 dni w roku w wodzie i łożyska nadal działająBrenderup ,Niewiadów, Tema , sidki, mirki i setki innych przyczep mają osie KNOTT-a ,AL-KO, SPP, .Mówiąc w skrócie wszyscy producenci są zdatni na tych producentów . I tu należy się pochylić nad osią i zobaczyć co tam producent zamontował.I nie tylko oś ale inne podzespoły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Witam ,ja mam (sam) sprężyny i amortyzatory i bardzo fajnie to śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Musze jutro zajrzeć co producent zamontował.Wierzyć się nie chce że można zamontować taki bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Szukaj Brederup mam 15 lat i przyczepa stoi 100 dni w roku w wodzie i łożyska nadal działająBrenderup rok 2005 no łożyska nadal działają ???????? https://youtu.be/dTwvBebb1A4 Edytowane 12 Września 2020 przez GrzesM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Widocznie z przyczepami jest tak samo jak z innym sprzętem, musi wytrzymać gwarancje ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ja mam robioną pod łódkę, zawiozłem, pomierzyli, po spawali, dołożyli co chciałem, i jest ok. Robiłem w BWW Polska na Kaszubach, z tego co wiem to robią dla jednego najlepszych producentów łódek wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Każdą przyczepkę robimy pod łódkę , cały pic polega na tym ,jak jest wykonana i jak jest zabezpieczona od nowości , bo do środka profili jak wejdzie rdza to nie wiele zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi