Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Suskiemu trza by wysłać Wyslalem dzisiaj rano [emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Dla majsterkowiczow a moze i przeczyta to jakis producent i zacznie robic cos takiego, wstawiam zdjecie swietnie rozwiazanego rogacza. Dolną śrubą reguluje się kąt nachylenia. gdzie takie rolki można kupić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Cena skutecznie odstraszajaca https://onlinebestellen.pegabv.nl/index.php/mudguards/verstelbare-zijbegeleiding-incl-polyurethaan-rol-per-set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 gdzie takie rolki można kupić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam suskiego i tam jest ocynkowana rura a na nią rura pvc . Naprawdę zdaje egzamin i po mojemu nie ma co ładować kasy w rolki za pedyrion dolarów . Natomiast regulacja konta jest po mojemu warta zainteresowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Cena skutecznie odstraszajaca https://onlinebestellen.pegabv.nl/index.php/mudguards/verstelbare-zijbegeleiding-incl-polyurethaan-rol-per-set.htmlOcipieli do końca. kilka profili, śrubek, dildo z aliexpress i gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Mam suskiego i tam jest ocynkowana rura a na nią rura pvc . Naprawdę zdaje egzamin i po mojemu nie ma co ładować kasy w rolki za pedyrion dolarów . Natomiast regulacja konta jest po mojemu warta zainteresowania też mam rurki pvc wstawione Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 też mam rurki pvc wstawione Grześ tylko czemu wysokie na dwa metry ? Statkiem pływasz ? :) Taki żarcik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 12345 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 I pozostaje pytanie :czego ta pani szuka w samochodzie ?? A tak poważnie czy można prosić o więcej zdjęć tych kolek tylnich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 I pozostaje pytanie :czego ta pani szuka w samochodzie ?? ...i dlaczego nie w bagażniku? ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 I pozostaje pytanie :czego ta pani szuka w samochodzie ?? A tak poważnie czy można prosić o więcej zdjęć tych kolek tylnichkółka naprowadzające na rolki wahliwe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 kółka naprowadzające na rolki wahliwe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zander79 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jaka średnica rurki stalowej przychodzi wew. tej z tworzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jaka średnica tych rur w środku rury pcv? Widzę , że "rogi" przykręcone są do profila wyciąganego razem z lampami. Jak ze sztywnością tych rogów? Nie "dynda" się to? Lampy bardzo mocno wysunięte z profila głównego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Czy da rade wpłynąć na rolki bez wyciągania tylniej belki ? Bo w mojej przyczepie przy założonej belce nie ma szans spłynięcia i wpłynięcia na rolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Czy da rade wpłynąć na rolki bez wyciągania tylniej belki ? Bo w mojej przyczepie przy założonej belce nie ma szans spłynięcia i wpłynięcia na rolki.Jeśli slip jest wystarczająco głęboki to na pewno się da, po to są też tak wysokie rogi. Ja mam takie zrobione z https://www.castorama.pl/rura-gwintowana-40-x-1000-mm-ocynkowana-id-17589.html i na to rurka kanalizacyjna 42 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Witam, zwracam się z prośbą moze ktos ma schemat podlaczenia tylnej belki swiatel w przyczepie TEMARED lub jesli ma taka moglby wypiac te mniejsze kostki co sa na belce i zrobic zdjecie ktory kolor w którym miejscu pownienem wpiąć, bo prawdopodobnie jakos wypadło mi to, a producentowi ciężko zrobić zdjecie przyczepy na placu i zaprasza do nich z reklamacją, a to kwestia 5 kolorowych kabelków. Jesli ktoś mógłby pomóc, bardzo dziękuję. Dokladnie chodzi o zielony element jaki on ma uklad moze byc tylko prawej strony belki patrząc od strony tablicy rejestracyjnej. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Sadek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Praktycznie kolory we wtyczce powinny być takie same jak w gniazdku. To jest połączenie tzw. szybko złączka Bajonet .Po prawej stronie masz : prawy kierunek - zielonyprawa pozycja -brąz stop -czerwony św. cofania - szary masa - biały Mam tych złączek trochę i jak będzie potrzeba to jutro mogę konkretnie napisać na którym pinie jest konkretny kolor przewodu. edytka : jak odkręcisz klosz lampy to powinno być widać w którym pinie jaki jest kolor przewodu. Edytowane 28 Lutego 2021 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Wielkie dzięki za odpowiedź, jesli mógłbym prosić o ten schemat to ulatwiloby mi to dopasowanie i przygotowanie przyczepy do sezonu. Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Faktycznie jak nie uda mi sie to sprobuje zdjac klosz, a czy meskie wpiecie powinno miec 4 bolce tak jak jest na zdjeciu czy mozliwe, ze cos odpadlo? Bo wejscie jest na 5 kabelkow. Choc mozliwe, ze to przez to od początku nie miałem wstecznego na belce. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Sadek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Raczej nie masz wstecznego, jeśli masz standardową wtyczkę, a nie "zachodnią" 13pin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Zapodaj fotę lamp tylnych to będziemy wiedzieć na 100 %. Może i tak być ale nie będziemy gdybać. Zrób ,jak możesz fotę wtyczki. Raczej nie masz wstecznego, jeśli masz standardową wtyczkę, a nie "zachodnią" 13pin. Teoretycznie tak.Ale ....mamy standardową 7 pin potem jest 13 pin - ale jeszcze jest uboga wersja taka ,że we wtyczce 13 pin mamy 8 pinów !!! a ta już ma wsteczne światło. Tak to wygląda Edytowane 28 Lutego 2021 przez M a r a s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) W aucie i w przyczepie jest 7 pinowa taka jak na zalaczonym schemacie u góry Postaram sie znaleźć zdjecie belki na komputerze, bo na ten moment w telefonie nie mam Edytowane 28 Lutego 2021 przez Sadek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 W aucie i w przyczepie jest 7 pinowa taka jak na zalaczonym schemacie u góry W takim razie nie masz wstecznego światła, który po powinien być po prawej stronie ( po lewej mamy p-mgielne) Więc z Bajonetki odpada nam szary kolor przewodu o którym pisałem wyżej. I tak jak zauważyłeś ,że może masz tylko zajęte 4 piny. Musisz wiedzieć ,że rozmawiamy na odległość i puki nie będzie działać nic nie jest pewne Ale spoko ogarniemy temat via net 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Z tak fachową pomocą to na pewno się uda No i jeszcze raz dzięki za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Tak to wygląda Zwróć uwagę na te nacięcie prowadzące wtyczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Super, wlasnie o to mi chodziło, bardzo dziekuje za pomoc teraz juz powinny swiatla wrócić do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi