Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Mnie te długo baaaardzo zniechęciło, zanim ona zacznie ściągać to wiatr potrafi łódź postawić bokiem do przyczepki. A tu zakładam elektronarzędzie na jedną z trzech przełożeń i jest dużo szybciej i bez dodatkowych kabli.Nie kusi też tak innych aby ją zwinąć, taka elektryczna jednak przykuwa wzrok i ludzie mają wtedy głupie pomysły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 A może po prostu zamontować elektryczną wciągarkę ? Były już na forum takie pomysły. Chyba dosyć wolno zwija linkę, ale raczej wygodniejsze niż kombinacje z elektronarzędziami Mam dokładnie takie same przemyślenia. Wielu używa elektryka i sobie chwali w tym i ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam.Czy zajmował się ktoś produkcja własnej przyczepki pod ponton? Mam własne papiery i zastanawiam się czy sprzedać czy zrobić samemu przyczepkę. Alternatywa jest też kupno nowej przyczepki niewiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Ja kalkulowałem Miałem papiery, nawet jakieś pozostałości do reanimacji. Zacząłem i na etapie zakupu materiałów dałem sobie spokój. Ceny kosmos sie zaczeły robić.Jak masz papiery to szukał bym jakiejś bez papierów, chyba ze masz dużo wolnego czasu, smykałkę do spawania i skręcania i potrzebujesz cos specjalnego, idealnie pod łódkę.Otwórz stronę jakiegoś sklepu z kształtownikami, do tego sklepu z rolkami, wyciągarkami (pod warunkiem ze nie będziesz tego robił na na kółkach do taczek zamiast na oryginalnych rolkach i prowadnicach) Policz, policz jeszcze raz, dodaj z 10% i do tego dolicz swój czas .. wyceniając odpowiednio godzine swojej pracy która poświecił byś na hobby albo inny zarobek.Mi się kompletnie nie kalkulowało. Trafiał się bez papierów bardzo dobrze pasująca pod moje potrzeby, przeszczepiłem co trzeba i spokój. I przyczepę kosztującą cos koło 3 500 mam za niecałe 2 000. Ale to szczęście było .. w południe ogłoszenie, o 13 zaklepane, następnego dnia odebrana. ps. jeszcze jedne papiery i konstrukcja na start pod ponton została mi do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Akurat szukam papierów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Dzisiaj widziałem w ogłoszeniach w miarę fajna przyczepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Coś startować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiwaldi1970 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Za ta kasę zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Szukam gotowego systemu odchylanych lamp do montażu w przyczepie brenderup. Obecnie mam belkę oświetleniową na szybkozłączkach i o ile ze zjęciem jej nie ma problemu to odpinanie i ponowne podłącznie gniazda elektrycznego to gehenna. Oryginalne światła odchylane brenderup kosztują 2 tysiące. Szukam coś tańszego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Zmień lampy na ledy hermetyczne i zapomnisz o zdejmowaniu belek czy odpinaniu gniazd. Od roku cieszę się tym rozwiązaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Tak jak kolega napisał ,lampy ledowe i spokój , widziałem jak znajomy taką lampom zaczepił o krzaki mało by wszystkiego nie urwał a wodujemy nie zawsze w miejscach bardzo szerokich . Mam ledy i jestem zadowolony sprawdzony system to polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Też pójdę w kiedy w tym roku, domyślam się że w większości montuje się lampy fristom. Mogę prosić dokładny model? Tak żebym miał łatwiej z doborem rozmiaru Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Fristom ,WAŚ , Horpol , Aspock ,Hella i pewnie jeszcze kilku producentów.Wybór ogromny dopasuj do miejsca w przyczepie i wybierz tą ,która Ci się podoba.I mała uwaga .Przyczepa powinna mieć odblask w kształcie trójkąta a nie wszystkie zespolone lampy tylne mają wspomniany trójkąt w kloszu lampy. Druga sprawa to homologacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Zmień lampy na ledy hermetyczne i zapomnisz o zdejmowaniu belek czy odpinaniu gniazd. Od roku cieszę się tym rozwiązaniem.Na belce mam zamontowane hermetyczne ledy ale i tak muszę ją zdjąć bo kilem zahaczę przy wodowaniu łodzi. Potrzebuję wstawić dwa oddzielne światła odchylane. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Fristom ,WAŚ , Horpol , Aspock ,Hella i pewnie jeszcze kilku producentów.Wybór ogromny dopasuj do miejsca w przyczepie i wybierz tą ,która Ci się podoba.I mała uwaga .Przyczepa powinna mieć odblask w kształcie trójkąta a nie wszystkie zespolone lampy tylne mają wspomniany trójkąt w kloszu lampy. Druga sprawa to homologacja .Odblask można zamontować sobie na nadkolach nie muszą być zintegrowane z oświetleniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Tak jak kolega napisał ,lampy ledowe i spokój , widziałem jak znajomy taką lampom zaczepił o krzaki mało by wszystkiego nie urwał a wodujemy nie zawsze w miejscach bardzo szerokich . Mam ledy i jestem zadowolony sprawdzony system to polecam Ledy mam zamontowane ale kilem zahaczam o belkę, przed wodowaniem muszę ją zdejmować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Skoro masz już ledy to sam system uchylny Brenderup kosztuje 1360 zł. Też drogo ale nie 2000. Sam chętnie się dowiem czy są jakieś alternatywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Ledy mam zamontowane ale kilem zahaczam o belkę, przed wodowaniem muszę ją zdejmować. Po pierwsze, to masz choinkę z ilością oznaczeń. Nie wiem w jakim celu..., zostaw tylko niezbędne. Też tak miałem, wywaliłem belkę a światła zamontowałem po bokach na wysuwanych prowadnicach od belki. Rejestracja też z boku po lewej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Pietruk, a mógłbyś wstawić fotę ze swoimi przeróbkami świateł.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Po południu podjadę i cyknę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Odblask można zamontować sobie na nadkolach nie muszą być zintegrowane z oświetleniem. Nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Sprzedam przyczepę podlodziową trim.2491BB60-2497-43FC-AA43-8E4C8F680ADE.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Pietruk, a mógłbyś wstawić fotę ze swoimi przeróbkami świateł.?Tak to u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hermano Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Szukam gotowego systemu odchylanych lamp do montażu w przyczepie brenderup. Obecnie mam belkę oświetleniową na szybkozłączkach i o ile ze zjęciem jej nie ma problemu to odpinanie i ponowne podłącznie gniazda elektrycznego to gehenna. Oryginalne światła odchylane brenderup kosztują 2 tysiące. Szukam coś tańszego. A ja mam pytanie z innej beczki. Szukałem i kombinowałem już jakiś czas temu, a tu zdjęcie z gotowym tematem. Może ktoś podpowie gdzie kupić te ( chyba są gumowe) zaślepki na śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Wyglądają jak zwykle kapsle na śruby.W google tego dużo. Trzeba znać rozmiar śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi