Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 https://allegro.pl/oferta/maskownica-sruby-m8-grafit-klucz-13-zaslepka-50szt-9364896142?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_przemysl_pla_ss&ev_adgr=przemysl&ev_campaign_id=14937753754&gclid=Cj0KCQiAr5iQBhCsARIsAPcwROPiaah3f47vGNlgcifoLmpsGHb3C1HOqkowL4qhVp_xc41yMe_3IQcaAkLxEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Piotrze, dzięki za fotki. Teraz już wiem, jakie zmiany poczynię u siebie, z belką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie ma innej opcji No nie zupełnie [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 No nie zupełnie [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk . I mała uwaga .Przyczepa powinna mieć odblask w kształcie trójkąta a nie wszystkie zespolone lampy tylne mają wspomniany trójkąt w kloszu lampy. Widocznie nadajemy na innych falach -EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hermano Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 https://allegro.pl/oferta/maskownica-sruby-m8-grafit-klucz-13-zaslepka-50szt-9364896142?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_przemysl_pla_ss&ev_adgr=przemysl&ev_campaign_id=14937753754&gclid=Cj0KCQiAr5iQBhCsARIsAPcwROPiaah3f47vGNlgcifoLmpsGHb3C1HOqkowL4qhVp_xc41yMe_3IQcaAkLxEALw_wcBTe odpadają podczas jazdy. No ale może przykleje na jaki silikon [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam ja sobie zrobiłem w najprostszy sposób jaki jest możliwy i sprawdzają mi się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Witam ja sobie zrobiłem w najprostszy sposób jaki jest możliwy i sprawdzają mi się. Janku rozumiem że blachę masz po drugiej stronie również z uchylnymi światłami, prawda? Edytowane 13 Lutego 2022 przez Kozi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Witam ,tak druga strona jest z tablicą i tak samo się otwiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tato1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Tu masz ciekawą opcję lampy. http://across.pl/sklep/lampa-tylna-26-led-5-funkcji-prawa-nr-329/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) No dobra wrzucę łyżkę dziegciu . A dlaczego nie zamontować na stałe lamp tak jak jest u Suskiego i zapomnieć o nich podczas slipowania ? Edytowane 14 Lutego 2022 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dokładnie otwieranie to dodatkowe 30 sec. Ja od lata nie otwieram. Świecą pod wodą. Trzeba było tylko wywalić ramkę i dać tablice na nity bo przepływ wody wyrywał ją z plastiku. Przyczepa Loriess. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Łukasz, Sergiusz macie dużo racji. Tylko że u mnie są bardzo ostre slipy. O ile w ogóle są bo niestety na znakomitej większości jezior czy Wiśle woduje się na kamieniach i piachu przez co można wywalić światełkiem a jeszcze częściej tablicą. Poza tym suski świetny ale dość drogi a w tym wypadku można użyć tańszej i dostępniejszej przyczepki. Więc praktycznie wszyscy znajomi używają wyciąganej belki. A że sam dorastam do normalnego slipowania dlatego pomysł Janka tak mi się spodobał. PS. Póki co mam niewielki ponton lecz biję się z finansami i zamiarem wymiany sprzętu na dużą 4,2-4,5m gumę zatem z uwagą przeglądam ten wątek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam, szukam przyczepy pod ponton. Zainteresowała mnie przyczepa - Pongratz PBA 500 U-Shttps://pongratztrailers.com/anhaenger/pba-500-u-s/Czy ktoś miał styczność z tą marką? Szukam czegoś w tym stylu, wiem że można kupić przyczepę i rolki osobno i samemu kombinować, ale ja szukam gotowca.Może ktoś poleci coś z innej marki podobnego lub zna tą z linku i powie że to nie badziew. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wg mnie słabe te rolki boczne, ciężkie do ustawienia a nawet jak ustawisz to albo będziesz miał styczność rolek bocznymi rangami, albo profil będzie uszkadzał środkiem łódkę. Oczywiście to moje zdanie mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Przecież on pod ponton szuka a nie łódkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Przecież on pod ponton szuka a nie łódkęDokładnie tak, chyba że istnieje temat przyczepy do pontonu to proszę moderację o przeniesienie mojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 To i tak ten profil i mocowanie rolek może przecierać ponton w miejscu styku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 http://jerkbait.pl/topic/56043-przyczepa-pod-ponton/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Witam serdecznie... chciałbym się Was zapytać odnośnie zaistniałej w dniu wczorajszym sytuacji która przydarzyła mi się...Jadąc z rana na rybki doszło do wypięcia się z haka przyczepki podlodziowej z łódka... na całe szczęście przy niedużej prędkości i prostej pustej drodze...szkód żadnych na całe szczęście poza zdemolowanym kołem podporowym... linka zabezpieczająca zdała egzamin i finalnie dyszel wjechał pod zderzak nie robiąc żadnych szkód w samochodzie itp...Przyczepka Gala...z zaczepem Knott 300-750 kg... hak Thule...Zapięte prawidłowo zgodnie z wskazaniem na zaczepie i sprawdzone poprzez szarpnięcie po zapięciu...Zaczep napewno zostanie wymieniony bo zaufania nie mam...I w związku z tym pytanie...Co wybrać... po przeliczeniu na szybko zestaw łódka przyczepka i wyposażenie to jak by nie patrzeć to plus minus 950kg z gratami ....Dyszel kwadrat a bardziej prostokąt od góry 60 mm...Przyczepka bez hamulca najazdowego. Edytowane 2 Maja 2022 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Jak masz więcej niż 750kg to kup zaczep dla większej DMC przyczepy . Ja tak mam w bagażowej .Czy to będzie AL-KO , Knott czy SPP nie ma znaczenia wszystkie mają homologację.Dobierz pasujący rozmiar do dyszla nie zapominając o rozstawie śrub. Śruby z nakrętkami w odpowiedniej klasie daj nowe a przy okazji sprawdź kondycję linki bezpieczeństwa jak trzeba to wymień na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiu Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Kokego sprawdź jak masz rozłożony nacisk na hak, u mnie to około 70 kg. Sam ciężar dociska zaczep do kuli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Zaczep zakupiony SPP do 1300 kg... śruby nowe i linka również nowa na wypadek W...Kula haka zmierzona suwmiarką 49,9mm a więc jest ok...Muszę jeszcze sprawdzić nacisk na hak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 nie zkladsz podczas jazdy blokady w uchwycie przed wypieciem ? ja zwsze zapinam klodke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Ja - dodatkowo - używam takiego zamka, który zabezpiecza przed wypięciem się przyczepki z kuli haka (nazywają to przeciwkradzieżowym, ale żarty zostawmy na inną okazję :))https://allegro.pl/oferta/zabezpieczenie-przyczepy-zamek-zaczepu-wkladka-10031313510 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 nie zkladsz podczas jazdy blokady w uchwycie przed wypieciem ? ja zwsze zapinam klodkeAdam zakładam kłódkę ... i po założeniu jej hak nie ma mozliwości przestawić się w pozycję otwartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi