Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 W 2022 napisałeś: "Jakiś czas temu pytałem w Suskim o rozmiary stosowanych przez nich łożysk i dostałem odp.: - średnica wewn.: 34mm - średnica zewn.: 64mm - szerokość: 37mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Dzięki za wymiary, zdjąłem piastę są założone łożyska firmy CX Łożysko BC34640037 o wymiarach jak wyżej 34x64x37 I tak nie jest źle,dwa lata wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Wywal te CX. To sa zwykle dwurzedowki nie ukośne. Jak się rozsypie koszyk … odpada koło. Przerabiałem.Do moczenia kup polskie albo SKFa choć trochę szkoda. Koniecznie skośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Możesz podesłać model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 (edytowane) Panowie, polecicie przyczepę z hamulcem pod łódkę 450 cm ? Wymagane światła led, brak belki amortyzacja i rolka wahliwaDmc 750 Edytowane 24 Listopada 2024 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Używał ktoś tego typu lub podobnych wózków elektrycznych do manewrowania przyczepą? Jakie wrażenia?https://factorypure.com/products/super-handy-guo041-electric-trailer-dolly-800w-12v-7ah-2-ball-mount-2800-lbs-max-trailer-weight-capacity-newhttps://superhandyus.com/products/superhandy-trailer-dolly-guo041-fbaTo z pewnością chińszczyzna. Orientuje się ktoś jak wyglądałby zakup na Ali? Jakieś dodatkowe opłaty typu cło, akcyza?Może ktoś widział ofertę w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Mniejszą wersja. W razie coś mam tam jakoś kod rabatowy ale chyba tylko na 5%. Wysyłka z DE lub Belgi. Chinszczyzna troszkę lepsza. Z opini na bruku itp działa bardzo dobrze. Slizga się na trawie piasku. Twoja z linku to jednak sporo większa maszyna. https://m.vevor.pl/przyczepa-dolly-c_11310/kolo-podporowe-przyczepy-vevor-12-v-elektryczne-wspomaganie-manewrowania-maks-obciazenie-przyczepy-2268-kg-elektryczne-kolo-podporowe-30-5-63-cm-regulacja-wysokosci-6-7-m-min-predkosc-20-3-cm-przyczepa-z-pelnymi-gumowymi-kolami-przyczepa-kempingowa-p_010914370195 Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Dzięki @Tresor patrzyłem też na to, raczej będę rozglądać się za tą większą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Mam boatbuckle i jest kozak. Polecam, koszt spory ale bajka w zapinaniu itd. Do wody wjeżdżasz itd i nic się im nie dzieje Marcin, jak długo używasz tych pasów, wersja z nierdzewki, czy zwykłe? Jaka szerokość i jaką łódź nimi spinasz? Na przestrzeni czasu nic się z nimi złego nie dzieje? Przymierzam się do zakupu, ale zanim się zdecyduje szukam opinii użytkowników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Ja używam tych pasów też , zwykle nie z nierdzewki 2sezony , działaj idealnie . Kilku moich znajomych na początku patrzyli na to sceptycznie , lecz już zakupili Edytowane 6 Stycznia przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Ja mam zwykłe 2 tonowe pasy. Łódka stoi w garażu. Tak po 30 wypadów na rok, średnio 100km jeden. Pasy mają z 7? lat? Nic im się nie dzieje. Jedynie dbam - jak sucho nie ruszam, ale po powrocie w deszczu albo po soli zimą, jak myję łódkę myję też pasy karcherem a jak podeschną pryskam sprayem do łańcuchów motocyklowych (czasem WD40, jak ciężko zaczynają chodzić). Polecam spraye motocyklowe dobrze wnikają i potem zasychają. Tylko trzeba kupić enduro bo nie kleją piachu jak te od ścigaczy (które są b. lepkie żeby ich przy 300 nie zrywało). Przy okazji taki spray ideał do zawiasów wszelkiego rodzaju. Edytowane 6 Stycznia przez Qh_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Ja używam tych pasów też , zwykle nie z nierdzewki 2sezony , działaj idealnie . Kilku moich znajomych na początku patrzyli na to sceptycznie , lecz już zakupili Dzięki za informacje Adam. Zależało mi na opinii użytkowników, bo jednak tanie nie są. Skoro Ty i znajomi jesteście zadowoleni to zamawiam i mam nadzieję, że też będę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Dzięki za informacje Adam. Zależało mi na opinii użytkowników, bo jednak tanie nie są. Skoro Ty i znajomi jesteście zadowoleni to zamawiam i mam nadzieję, że też będę. Pozdrawiam. Łukasz, wysłałem Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Bierz śmiało , są drogie , ale świetna sprawa . Do zwykłych nie zamierzam wracać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Podeślijcie proszę link do tych pasów samonapinających . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Podeślijcie proszę link do tych pasów samonapinających . polecam szczególnie obejrzeć od 2,07minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Podeślijcie proszę link do tych pasów samonapinających .https://zlowokazje.pl/t/akcesoria-wedkarskie/pasy-transportowe-boatbuckle-ss-retractable-transom-tie-down-2-sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) https://zlowokazje.pl/t/akcesoria-wedkarskie/pasy-transportowe-boatbuckle-ss-retractable-transom-tie-down-2-sztukiNie no tyle to nie.... Jak w pl to: https://myboat.pl/pl/p/Pas-transportowy-samozwijajacy-szer.-5-cm%2C-dl.-110-cm-NAJCZESCIEJ-WYBIERANY-PAS-PRZEZ-KLIENTOW/67 Można też zamówić na Amazonie w US są różne inne marki tych pasów. Po cle vacie itd wychodzi jeszcze parę zł taniej. P.s. w US 90 bucksów. Edytowane 7 Stycznia przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia https://zlowokazje.pl/t/akcesoria-wedkarskie/pasy-transportowe-boatbuckle-ss-retractable-transom-tie-down-2-sztukiA sorry. Dałeś linka do nierdzewnych. Zwracam honor. Ale imho te z nierdzewki są raczej bez sensu na nasze warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Czemu bez sensu? U mnie sól w Odrze plus drogowa w zimę tak działa że zwykłe po roku są do wywalenia. W tym roku kupuję takie https://gargot.pl/pl/p/Napinacz-pasa-transportowego-INOX-50mm-2t-stal-nierdzewna/1546 Ciekawe ile te będą działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia A sorry. Dałeś linka do nierdzewnych. Zwracam honor. Ale imho te z nierdzewki są raczej bez sensu na nasze warunki. Spoko,wrzuciłem pierwszy link na jaki trafiłem Myslałem ,ze kolega chciał ogólnie rozeznać się w produkcie, a niekoniecznie w jego cenie. Dlatego tez wstawiłem mu link do filmu na youtube.A co do ceny, to chyba mniej jak za 280zł za wersję standardową się na naszym rynku nie znajdzie. Pasy mam stosuje i po prostu sa bajeczne. Juz nigdy nie wróce to tradycyjnych. Szkoda czasu i przyciętych paluchów zablokowaną klamrą itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Fajne jak się jeździ w pogodę i nie zimą. Do tego na dzikich slipach takie kuszą bo zostają na przyczepie a są warte coś. Im bardziej skomplikowany mechanizm tym szybciej go sól z piachem zeżre. A zwykłe są proste jak cep. Wystarczy dbać. Jak pisałem. Fajne te z kwasiaka, tylko wyglądają na cieńsze. W sumie kwasiak sztywny … daj znaka jak się sprawują Co do przyciętych paluchów. Może kiedyś. Latami przypinam motocykle a teraz łódkę kilkadziesiąt razy w roku. Nie mam z tym problemu. W wioli luzuje pas tylko tyle żeby ściągnąć klamrę z ucha. Potem zakładam klamry dwa pyk pyki i gotowe. Żadnego pasa nie rozpinam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Spoko,wrzuciłem pierwszy link na jaki trafiłem Myslałem ,ze kolega chciał ogólnie rozeznać się w produkcie, a niekoniecznie w jego cenie. Dlatego tez wstawiłem mu link do filmu na youtube.A co do ceny, to chyba mniej jak za 280zł za wersję standardową się na naszym rynku nie znajdzie. Pasy mam stosuje i po prostu sa bajeczne. Juz nigdy nie wróce to tradycyjnych. Szkoda czasu i przyciętych paluchów zablokowaną klamrą itd.@2703tomi, dzięki- właśnie chodzi o komfort i czas- no i pewność z zapięcia. Poz tym, nie wiem jak u innych , ale u mnie po paru km, muszę stanąć i zwykłe dociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @2703tomi, dzięki- właśnie chodzi o komfort i czas- no i pewność z zapięcia. Poz tym, nie wiem jak u innych , ale u mnie po paru km, muszę stanąć i zwykłe dociągnąć. bardzo proszę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ubot Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Koledzy, Silver 405 już się robi.., Czas pomyśleć o odpowiedniej i adekwatnej dla niej przyczepce.. Czy użytkownicy tej łódki mogą polecić coś co dla niej będzie najwłaściwsze..? Zależy mi na możliwie krótkiej przyczepie dla tej łódki, najlepiej żeby była resorowana i z amortyzatorami i najchętniej bez tylnej belki..Kwota wiadomo - im mniej tym lepiej, ale nie kosztem jakości.., tak powiedzmy do 8-9 tyś zł.Z góry dzięki za wszelkie propozycje.. Edytowane 13 Stycznia przez ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi