Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września W towarowej nie ruszam od 10 lat. Narobiłem kilkadziesiąt tysięcy kilometrów. W podłodziowej co dwa lata wymiana. Dojazdówka fajna sprawa. Mam w aucie … ale na 5 srub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huzin76 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Wybaczcie banalne pytanie, ale to moja pierwsza przyczepka, i pewnie przewrażliwiony jestem.. Jak zabezpieczacie wtyczkę prądową od świateł podczas wjazdu przyczepą do wody? Belkę wiadomo, dwa ruchy i zdjęta, a wtyczka? Zabezpieczacie to jakoś, czy odpiąć przy aucie i heja do wody, nie przejmować się? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Smar elektronicx CX80 do styków elektrycznych .Kiedyś smarowałem .Teraz mam ledy nic nie zdejmuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Amator Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Na górze błotnika przykręciłem uchwyt do wtyczki i tam ją wkładam. Nigdy pinów nie smarowałem ani nie zabezpieczyłem środkami a nie raz fale pomoczyły wtyczkę i wszystko działało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Wybaczcie banalne pytanie, ale to moja pierwsza przyczepka, i pewnie przewrażliwiony jestem.. Jak zabezpieczacie wtyczkę prądową od świateł podczas wjazdu przyczepą do wody? Belkę wiadomo, dwa ruchy i zdjęta, a wtyczka? Zabezpieczacie to jakoś, czy odpiąć przy aucie i heja do wody, nie przejmować się? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaJa mam deja vu? Czy już było? Bo ja odpowiadałem. Niczego nie zabezpieczam i nie odpinam. Odpinam belkę, wjeżdżam gniazdem do wody. Jak wyjeżdżam nie raz wpinam wtyczkę w cieknące jeszcze gniazdo. Nigdy nie mialem nawet choinki. To 12V nie 220 …Jak jedziesz w deszczu to tam myślisz sucho jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huzin76 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Niczego nie zabezpieczam i nie odpinam. Odpinam belkę, wjeżdżam gniazdem do wody.Chyba na takie potwierdzenie czekałem [emoji16] Tak, już po zadaniu tu pytania znalazłem identyczny temat Co do wcześniejszych odpowiedzi, uchwyt na błotniku niczego nie zmieni, będzie pod wodą, a smar pewnie nie zaszkodzi [emoji6] Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi