Kuba Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Łaaał. Co na tym cudzie wozisz?Tylko nie mów, że ponton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Łódkę IWA 390 Łódka od 7 lat zamiast podskakiwać płynie po asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Moja przyczepka również płynie. Dlatego jak sprawdziłem resorowanie tych "kupnych", to decyzja o adaptacji tej co mam, zapadła jeszcze w sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Będzie trochę pracy trochę kasy wydanej na podzespoły, ale nie będziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wiem. Pod ponton z motorkiem. Ale już mam 109 koncepcję I pewnie na 110 zakończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACOB01 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) A to moja samodziełka sprzed 7 lat A są w niej amortyzatory ?Czy nie są konieczne ?Jaka oś i resory (tzn od czego ?) Edytowane 4 Marca 2017 przez JACOB01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Znajomy ma zrobioną przyczepkę pod Romanę i zawieszenie kompletne od Fiata Tempa lub Tipo . Super sprawa cały zestaw kupił na szrocie wyremontował przykręcił na 4 śruby i jazda .Przyczepka prowadzi się super zawieszenie pracuje wadą tego układu jest ciężar Przyczepka super mariuszwf . Edytowane 4 Marca 2017 przez Tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Jest oś są amortyzatory i resory od poloneza tracka Szrot jest skarbnicą części do przyczepek podłodziowych Edytowane 4 Marca 2017 przez mariuszwf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Na tym zdjęciu lepiej widać Koła ma 13, gdybym robił ją teraz poszukałbym jeszcze mniejszych. Edytowane 4 Marca 2017 przez mariuszwf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A o to moja przyczepa, pod łódkę Semper 440xt.Przyczepa seryjna, z małymi modyfikacjami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jaki Producent ? Jakieś namiary bo wygląda konkret tylko ja osobiście dołożył bym płozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 cymerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chojny83 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Marcin - mam prawie identyczną i też pod Semperka.Fajna jest, samemu bez problemu zwodujesz łódź, będziesz zadowolony. Edytowane 29 Marca 2017 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 super, dzięki za info.Jaki masz motor przy swoim semperze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chojny83 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Spalina-Yamaha 20Km. Elektryk-MinnKota 55Lbs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Tak trochę mnie dziwi, bo wszyscy płaczą, że przyczepki za wysokie, kółka mniejsze. A nie lepiej poszukać czegoś z wygiętymi stężeniami i szerszą osią - żeby łódka wchodziła między nadkola? Zmniejszając średnicę felgi nie osiągnie się takiego efektu. O takie coś mi chodzi: Edytowane 29 Marca 2017 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dobrze prawisz psulek tylko moja łódka ma 165 cm szerokości dna przy kołach dodając koła to wyjdzie grubo ponad 200 cm szerokości . Znajdź teraz przyczepkę do 3 tyś pln z takim rozstawem kół . Coś za coś ja tam chcę zastosować dystanse aluminiowe pod felgi cena 300 pln 2 szt po 50 mm na stronę . Ktoś powie że to niebezpieczne ale w przyczepce można śruby mocujące dystans zakątrować od strony czopu i nie ma prawa nic się odkręcić tym bardziej że nie jest to oś napędowa .Uważam że trzeba kupować taką przyczepkę która spełnia nasze oczekiwania i ją trochę przerobić po swojemu .Nie sztuka wydać 6 tyś lub więcej na przyczepkę a wtedy i tak nie będzie nam coś pasować .Ja teraz przerabiam kółko dyszla Knot niby taka dobra firma a kółko nawet nie ma łożyska .Zmiana z jednego wąskiego kółka na dwie sztuki 280 mm średnicy 100 mm szerokości pompowane nie wżynają się w piachu i trawę . Do tego tak jak Marcin Ostróda chcę dorobić trap do chodzenia super w czasie wodowania i 4,5 metrowy dodatkowy dyszel manewrowy z wyciągarką elektryczną . To wszystko po to żebym mógł sam na Bugu zwodować 300 kg skorupkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Może bezpieczniej zamiast dystansów kupić felgi z mniejszym odsadzeniem ET? Ja miałem felgi z ET 35. Zamieniłem na ET 5. Za alusy dałem po 100zł na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Janusz Ty tu gadu gadu a gdzie flacha za ten brak gaźnika :/ Edytowane 30 Marca 2017 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Tak trochę mnie dziwi, bo wszyscy płaczą, że przyczepki za wysokie, kółka mniejsze. A nie lepiej poszukać czegoś z wygiętymi stężeniami i szerszą osią - żeby łódka wchodziła między nadkola? Zmniejszając średnicę felgi nie osiągnie się takiego efektu. O takie coś mi chodzi: Super rozwiązanie. Mam teraz taką przyczepę i łódka prawie leży na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Też mam i dlatego polecam. Używane trafiają się w rozsądnych pieniądzach.@Tabor - jak nie kombinowałeś z planami to ma 158,2 + grubość poszycia. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Marca 2017 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Janusz Ty tu gadu gadu a gdzie flacha za ten brak gaźnika :/Nie ogarniam. Oświeć mnie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Koledzy, jakie jest wasze zdanie w następującej sprawie ?Czy warto domawiać na produkcji hamulec najazdowy do przyczepki ciągnącej łódkę ? Waga łodzi ze szpejem to 280-290 kg + przyczepa ? Zastanawiam czy nie dołożyć do interesu, niby to aż 700 zł więcej ale może warto to przeboleć ? Zaś patrząc po zestawach tu na forum i "internetach" to mało kto posiada takowy hamulec... Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zależy czym ciągniesz ta przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zależy czym ciągniesz ta przyczepkę Honda CRV i VW Jetta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Pytalem na offtopie, powtórze i tu - potrzebuje pozyczyc przyczepe do przewiezienia lodzi 4,5m. Dwa dni. Warszawa i okolice. Dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
179
106
75
72
Popularne dni
14 Sty
39
19 Lut
34
27 Gru
28
20 Lut
27
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 179 odpowiedzi
pawlo29 106 odpowiedzi
womaly23 75 odpowiedzi
Tabor 72 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2021
39 odpowiedzi
19 Lut 2023
34 odpowiedzi
27 Gru 2023
28 odpowiedzi
20 Lut 2023
27 odpowiedzi
Popularne posty
Matteoo
Poważnie przeraża mnie to co czasem piszecie. Wędkarstwo to nie zawody w łapaniu pcheł, to symbioza z naturą, oparta o pierwotne instynkty łowieckie. W du..ie mam, czy woduję się 5 czy 25 minut, czase
wedkarski365.pl
wg mnie nie mamy przewagi popytu nad podażą w normalnym tego słowa znaczeniu, to że czeka się na łódkę u niektórych producentów wynika wg mnie z małych mocy produkcyjnych oraz z faktu że, nie produkuj
Łukasz.t
Miałem kupować , coś nie bardzo chciało im się sprzedawać więc zrobiłem sam , a oto efekt mam nadzieje że się sprawdzi. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
2681 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi