saalar Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dow?łd na to ?źe nie tylko ja lubię ten kołowrotek. Ten poddany extremalnej pr?łbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kołowrotek kołowrotkiem, ale ten kij !!! momentami byłem ju?ź pewien ?źe strzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 no bez kitu co to za wedisko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Przeglądałem inne filmiki tego gościa.Na jednym z nich (a wydaje się ,?źe ta sama wędka) widać napis na kiju Teeth Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dla mnie kij wzbudził większy podziw ni?ź młynk choc jak na klasyka przystało dawał sobie bardzo dobrze radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jeśli mnie oczy nie myliły, to ten kij miał jednostopkowe przelotki Więc raczej moc tego kija nie była zbyt wielka.Co jednak zastanawiające kij dał sobie doskonale radę,a i sum był konkretny A kołowrotek, uwa?źam ?źe większość kołowrotk?łw dostępnych na rynku przy umiejętnym holowaniu dało by radę.Fakt mo?źe nie przez lata, ale kilka holowań większość wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ha, i to wersja młynka z tylnym hamulcem i dragiem Ale za dzielność kija to czapka z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Moc wędziska robi wra?źenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kołowortek spoko...dawał rade-nic specjalnego i jeszcze ta szpula przytrzmywana reką....ale wędka to rewelacja...!!!!!!!!! cos niesamowitego...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 no bez kitu co to za wedisko??? wydaje mi się, ?źe jest to kt?łryś z beastmaster?łw shimano do 150gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 heh powiem standardowo bez kitu w 5:11 myslalem, ze juz po zawodach...chyba zamiast swojego abu biore bm od kolegi na Ebro (ma 100 albo 150g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wędeczka gnie się pięknie jak BM ale to nie jest B.Master. Przynajmniej widac to po foregripie kt?łry jest inny ni?ź w shimaniaku. Musiałem wyciagnąć go z szafy ?źeby to sprawdzić. Na bank nie BM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 podazylem za linkami z opisu i wydaje mi sie, ze to moze byc to, ale u mnie tylko pl i angielski a translator google to sie nadaje do instrukcji czajnika... http://pescaprofesional.net/tienda-de-pesca/145-cana-k-don-s pinning-195cm-50-120gr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podazylem za linkami z opisu i wydaje mi sie, ze to moze byc to, ale u mnie tylko pl i angielski a translator google to sie nadaje do instrukcji czajnika... http://pescaprofesional.net/tienda-de-pesca/145-cana-k-don-s pinning-195cm-50-120gr.html To raczej nie ten kij, ten z filmu ma jednostopkowe przelotki albo wzrok mnie myli Te?ź jestem pełen podziwu, ?źe wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie mo?źe to być chyba jednak nic drogiego. Właściciel nie obchodzi sie z tym patykiem szczeg?łlnie troskliwie. chyba beastmaster tez nale?źy do tej grupy wędek gdzie człowiek mo?źe sobie powiedzieć a niech się dzieje chce i cisąć do oporu. Ja tak zrobiłem w tamtym roku i nie strzelił przy ?źyci?łwce. Choć k?łłko bym chyba zrobił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgadzam sie w zupełności z kolegami -kręcioł jak krecioł ale praca tego kijka rewelacyjna. Wygląda ?źe jest niezniszczalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi