Krzysztof Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam !!!Czy ktos orientuje si? w rozmiarach amerykanskich ?Jaki jest odpowiednik europejskiego XL lub XXL?Chc? sobie zamówic w stanach spodenki ale za choler? nie wyznaj? si? w ich wymiarach !!$99.95 38-864-335-02 MOSSY OAK NEW BREAK-UP M $99.95 38-864-335-03 MOSSY OAK NEW BREAK-UP L $99.95 38-864-335-04 MOSSY OAK NEW BREAK-UP XL $109.95 38-864-335-05 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 2XL $109.95 38-864-335-06 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 3XL $109.95 38-864-335-13 MOSSY OAK NEW BREAK-UP L/T $109.95 38-864-335-14 MOSSY OAK NEW BREAK-UP XL/T $109.95 38-864-335-15 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 2XL/T $109.95 38-864-335-16 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 3XL/T Za rad? z góry dzi?kuj? .Pozdrawiam !!!Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeman Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Kup sobie kolego kombinezon Fladena za 600zł.......i problemy sie skończą !!! Z Graffem to dałeś ciała, sam widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witaj !!!to nie ja dalem ciala bo kupuj?c kierujesz si? opisem firmy i tym co sprzedawca powie .Oczywiscie ze moglem wczesniej wypytac na forum ale nie przyszlo mi to do glowy .Jak b?d? w Polsce to te dwa kombinezony sprezentuj? biedniejszemu w?dkarzowi .Fladen mnie nie interesuje bo ja szukam cos lzejszego i oddychaj?cego . Tylko ze w niemczech nic takiego znalesc nie mog? a wi?c nie pozostaje mi nic innego jak sprowadzic ze Stanów .Maj? tam fajne rzeczy i tansze niz w Europie Pozdrawiam !!!Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 @Krzysztof, wydaje mi się, że odpowiednikiem europejskiego XL i XXL są takie same rozmiary w Usa, czyli XL i XXL (bądź XL i 2XL).Ja mam 170 cm wzrostu i kupuję najczęściej ubrania w rozmiarze M. Jak sprowadzam z Usa to w takim samym rozmiarze M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zarówno w Cabela's jak i w BassPro jak dobrze poszukasz, to znajdziesz rysuneczki z ludkiem a na nim pokazane w którym miejscu mierzyć. Obok jest tabelka z długościami w calach dla poszczególnych rozmiarów. Z moich doświadczeń wynika, że hamerykańskie rozmiary są może minimalnie większe niż u nas, ale oni wszytko mają większe PS. Dopisek T na końcu oznacza rozmiar dla osób wysokich. Znajdź wysunek z tabelką a wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Krzysztof jezeli sie nie spieszysz to poczekaj do konca roku kiedy bedzie najwieksza obnizka . Poczatek stycznia to juz tez wyprzedarz tych zimowych rzeczy . Do tego czasu kontroluj ceny , sprawdzaj i czekaj a moze uda sie kupic cos troche taniej . Trudno doradzac na temat rozmiarow zeby nie skrzywdzic . Tak srednio 180 cm to mozna by uznac za L czyli large . Gorzej z dobraniem grubosci , wiekszosc amerykanos maja nadwage i czesc ubran jest obszerna . Wszystkie wymiary sa w calach , studiuj wiec ich katalogi zanim sie zdecydujesz zeby dobrze sie wstrzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi