Skocz do zawartości

Wymiary !!!

Krzysztof

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Czy ktos orientuje si? w rozmiarach amerykanskich ?

Jaki jest odpowiednik europejskiego XL lub XXL?

Chc? sobie zamówic w stanach spodenki ale za choler? nie wyznaj? si? w ich wymiarach !!

$99.95 38-864-335-02 MOSSY OAK NEW BREAK-UP M

$99.95 38-864-335-03 MOSSY OAK NEW BREAK-UP L

$99.95 38-864-335-04 MOSSY OAK NEW BREAK-UP XL

$109.95 38-864-335-05 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 2XL

$109.95 38-864-335-06 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 3XL

$109.95 38-864-335-13 MOSSY OAK NEW BREAK-UP L/T

$109.95 38-864-335-14 MOSSY OAK NEW BREAK-UP XL/T

$109.95 38-864-335-15 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 2XL/T

$109.95 38-864-335-16 MOSSY OAK NEW BREAK-UP 3XL/T

Za rad? z góry dzi?kuj? .

Pozdrawiam !!!

Krzysztof

Witaj !!!

to nie ja dalem ciala bo kupuj?c kierujesz si? opisem firmy i tym co sprzedawca powie .Oczywiscie ze moglem wczesniej wypytac na forum ale nie przyszlo mi to do glowy .Jak b?d? w Polsce to te dwa kombinezony sprezentuj? biedniejszemu w?dkarzowi .

Fladen mnie nie interesuje bo ja szukam cos lzejszego i oddychaj?cego . Tylko ze w niemczech nic takiego znalesc nie mog? a wi?c nie pozostaje mi nic innego jak sprowadzic ze Stanów .Maj? tam fajne rzeczy i tansze niz w Europie

Pozdrawiam !!!

Krzysztof

Zarówno w Cabela's jak i w BassPro jak dobrze poszukasz, to znajdziesz rysuneczki z ludkiem a na nim pokazane w którym miejscu mierzyć. Obok jest tabelka z długościami w calach dla poszczególnych rozmiarów. Z moich doświadczeń wynika, że hamerykańskie rozmiary są może minimalnie większe niż u nas, ale oni wszytko mają większe

PS. Dopisek T na końcu oznacza rozmiar dla osób wysokich. Znajdź wysunek z tabelką a wszystko się wyjaśni.

Pozdrawiam

Krzysztof :D jezeli sie nie spieszysz to poczekaj do konca roku kiedy bedzie najwieksza obnizka . Poczatek stycznia to juz tez wyprzedarz tych zimowych rzeczy . Do tego czasu kontroluj ceny , sprawdzaj i czekaj a moze uda sie kupic cos troche taniej . Trudno doradzac na temat rozmiarow zeby nie skrzywdzic :lol: . Tak srednio 180 cm to mozna by uznac za L czyli large . Gorzej z dobraniem grubosci , wiekszosc amerykanos maja nadwage i czesc ubran jest obszerna . Wszystkie wymiary sa w calach , studiuj wiec ich katalogi zanim sie zdecydujesz zeby dobrze sie wstrzelic :D