jaccoo1 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam,czy któryś kolega kupował lub zna tego Panaktóry sprzedaje na OLX kołowrotki i echosondy? https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-4000fj-2018-japan-CID767-IDvIA5k.html#d94e579e7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Kiedyś kupowałem u niego TP PG i nie mam żadnych zastrzeżeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Przecież to Darek @chłodnica z forum Można kupować w Ciemno 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Hehe, dobrze wiedzieć, następnym razem powołam się na jerkbait, może będzie jakiś rabacik ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Hehe, dobrze wiedzieć, następnym razem powołam się na jerkbait, może będzie jakiś rabacik Ta, rabacik.Dla znajomych niedużo drożej niż normalnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Niedługo się przekonam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi