mart123 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Proszę o opinie nt. Wychwood Connect i Hanak Lake Pro. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Miałem dwie linki Wychwooda, Just Under i 3st tonięcia - obie #6. Fajne linki za niewielką kasę, miękkie, klasowe wagowo. Fajny profil 10,2m głowicy, dobrze nosiły pstrągowe streamery. Moim zdaniem warto kupić. Jakość - cena więcej niż dobrze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Sprawdziłem bo coś mi nie pasowało.. Te linki które posiadałem to nie były modele Connect tylko Charles Jardine. Wydaje mi się że obie opcje różni tylko opakowanie, trzeba by pytać u źródła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Mam wychwooda connect clear intermediate, fajna linka bardzo miękka nawet w zimnej wodzie,choć do streamera wolałbym krótszą bardziej zwartą głowicę, np. jak w Barrio intermadiate, ale ta niestety nie ma wersji clear... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 A hanak wave ktoś posiada? Cena kusząca, może dobra alternatywa dla ego weapona visiona attack itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi