stugrzeg Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 WitamProsiłbym opinie posiadaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszN Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam! Czy ktos mial stycznosc z tymi mlynkami? Kilka dni temu krecillem troche nizej usytuowanym revo sx i pierwsze wrazenia zaskakujaco pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam. Co sądziacie o możliwościach tych kołowrotków? Czy ktoś może jest posiadaczem, któregoś z powyższych kołowrotków, proszę o jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tu masz ciekawą fotkę revo premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Bardzo ciekawa fotka, ale jak? ktoś specjalnie to złamał?\upiłował?no chyba nie ryba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mnie też interesuje revo neos, niestety bardzo mało można o nim poczytać i wyłącznie na zagranicznych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czym tak bardzo Cie zainteresowal? Nie maja tego inne kolowrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie znam tego Neos-a,ale Revo Sx to klon Penn-a Atlantisa. Czyli geny nie złe,i można rozważyć jako alternatywę dla kręćków Shimano-Daiwa w przedziale 500-600Zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 W przedzale 800-1000 ten abu wygląda bardzo ciekawie, szukam alternatywy dla kręciołów daiwy czy shimano.Zwróciłem uwagę też na quantuma exo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QKsLHfhj7l4#t=25 fajny filmik, i ten opis :Konstruktorzy Abu Garcia stworzyli zestaw super-spinningowych kołowrotków najnowszej generacji Neos, gdzie korpus i szpula zostały wykonane w technologii NanoShield™ co pozwoliło zwiększyć wytrzymałość o 300% w porównaniu do tych samych części wykonanych z grafitu oraz zmniejszyć wagę o 50%... No nie wiem 930 zł, waga naprawdę fajna ale jednak nie szukałbym alternatywy dla Shimano i Daiwy w tym przedziale cenowym no chyba że wyżej wymieniony Quantum EXO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Bardzo ciekawa fotka, ale jak? ktoś specjalnie to złamał?\upiłował?no chyba nie ryba ? bardzo latwo jest zlamac stopke w tym miejscu, wystarczy przykrecic kolowrotek do wedki i porzadnie pierdyknac pionowo (gulalka) o glebe ... po takim zabiegu nawet saltiga potrafi odpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 bardzo latwo jest zlamac stopke w tym miejscu, wystarczy przykrecic kolowrotek do wedki i porzadnie pierdyknac pionowo (gulalka) o glebe ... po takim zabiegu nawet saltiga potrafi odpasc trzeba by nową opcje testów makambie podpowiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Heh, takich testów jeszcze nie robiłem . Jednako ,widok tak złamanego kołowrotka wcale nie zraziłby mnie przed jego kupnem (innego egzemplarza).Ferrari rozbite też widziałem , a ciągle chciałbym je mieć.Samo się przecież nie rozbiło jak i kołowrotek nie połamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 bardzo latwo jest zlamac stopke w tym miejscu, wystarczy przykrecic kolowrotek do wedki i porzadnie pierdyknac pionowo (gulalka) o glebe ... po takim zabiegu nawet saltiga potrafi odpasc o kurdę dzięki za przestrogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mialem Qiantum Exo 15PTi , zajebiscie lekka konstrukcja , nawijanie bajka , szczerze polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 o kurdę dzięki za przestrogę na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 4 Marca 2014 przez MATT1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Brakuje mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A mi się to samo przydarzyło, pewnego pięknego dnia, z Cardinalem C4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Złamana stopka raczej nie powinna świadczyć o walorach użytkowych tego kołowrotka o które pyta kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 http://www.ebay.com/itm/Abu-Garcia-REVO-NEOS-2500SD-Salt-Fresh-Fishing-Reel-All-Round-Japan-Import/391044520607?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29310%26meid%3D9ff644a49ca549b0bea4a7776637d12c%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D301535326402&rt=nc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam.Czy ktoś łowi tym sprzętem i może go polecić?A może odradza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Używam starszego brata Revo Premier 40s. Jak dla mnie po 4 sezonach łowienia dośyć intensywnego. Nie mam nic do zarzucenia mimo tego że to chinol jest. Tylko zaraz po kupieniu otworzyłem go i dodałem smarowidła bo coś nie za wiele go było. Ogólnie polecam zawsze jakąś odmiana od shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mi się bardzo widzi ten Premier ale z tego co poszperałem w necie to tylko ta wersja Revo Neos ma "normalne" przełożenie.A szkoda......Reszta topowych modeli Abu ma przełożenie 6:0:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiaze00 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam wszystkich- potrzebuje opinii o kolowrotku Abu Revo 30, 40 ktos mial do czynienia i moze sie podzielic spostrzezeniami z gory podziekowal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi