Skocz do zawartości

Kołowrotki Abu Revo

stugrzeg

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

http://www.youtube.com/watch?v=QKsLHfhj7l4#t=25     fajny filmik, i ten opis :

Konstruktorzy Abu Garcia stworzyli zestaw super-spinningowych kołowrotków najnowszej generacji Neos, gdzie korpus i szpula zostały wykonane w technologii NanoShield™ co pozwoliło zwiększyć wytrzymałość o 300% w porównaniu do tych samych części wykonanych z grafitu oraz zmniejszyć wagę o 50%... No nie wiem 930 zł, waga naprawdę fajna ale jednak nie szukałbym alternatywy dla Shimano i Daiwy w tym przedziale cenowym no chyba że wyżej wymieniony Quantum EXO

• Like 1

bardzo latwo jest zlamac stopke w tym miejscu, wystarczy przykrecic kolowrotek do wedki i porzadnie pierdyknac pionowo (gulalka) o glebe ... po takim zabiegu nawet saltiga potrafi odpasc ;)

trzeba by nową opcje testów makambie podpowiedzieć .... :P

Heh, takich testów jeszcze nie robiłem . :lol:

Jednako ,widok tak złamanego kołowrotka wcale nie zraziłby mnie przed jego kupnem (innego egzemplarza).

Ferrari rozbite też widziałem , a ciągle chciałbym je mieć.

Samo się przecież nie rozbiło jak i kołowrotek nie połamał. ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Używam starszego brata Revo Premier 40s. Jak dla mnie po 4 sezonach łowienia dośyć intensywnego. Nie mam nic do zarzucenia mimo tego że to chinol jest. Tylko zaraz po kupieniu otworzyłem go i dodałem smarowidła bo coś nie za wiele go było. Ogólnie polecam zawsze jakąś odmiana od shimano.

• 6 miesięcy temu...