spinerman Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 http://spinningline.ru/primanki-voblery-c-16504_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ładny wybór i ładne wobki.Niektóre z nich mam i powiem ,że w rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 I jak Ci się sprawdzają na rzece ? Szczególnie interesują mnie modele z grzechotką; aczkolwiek one praktycznie wszystkie są z grzechotkami. Kupiłem już kilkanaście modeli z Yo-Zuri Duel i tylko jeden model jest bez kulek Będe je testował w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Tak samo spisują się w rzece jak i gdzie indziej. Nie mogę tylko powiedzieć nic na temat duuużych rzek bo takowych nie ma w rejonie gdzie mieszkam.Nie sądze jednak,że to ,że są plastikowe to jakikolwiek minus woblerów..Grzechotka jak śmiem twierdzić też w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja sparzyłem się na x-rap-ach Rapali o ile ryby się nimi interesowały o tyle z zacięciem była tragedia <_< brania były bardzo delikatne albo ryby odprowadzały woblera. poprawka wobem z balsy przynosiła od razu zdecydowane branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi