arhuku Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Bieżący numer FF&FT. Autorem tekstu jest Paul Procter. Disclaimer: nie twierdzę, że autor poniższych słów, jak i sama gazeta, są wyroczniami w sprawie CDC i wędkarstwa w ogóle. Ale ciąć można. Choć czasem nie należy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Nasz fryzjer z krainy wiatraków coś ciekawego spłodził ostatnio, czy już tylko gwiazdorzy po obu stronach wielkiej wody? Wszędzie go pełno internecie, ale nowych pomysłów nie widać. Wygląda na to, że będę miał bezpośrednią możliwość zapytania jak to jest z tym CDC ;-)Na jesieni wspólnie będziemy gwiadorzyć u Hoffmana na Woods Torrt Zainteresowanym podsyłam link do imprezyhttps://www.facebook.com/events/250972832504007/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 MichalZ, juz zima, co sie dowiedziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Usunęli Go,lub sam się usunął z jerka.Poza tym jak to jest że mam się kogoś pytać czy przycinać CDC.A co jakiś debil jestem że sam nie umiem zdecydować? Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Radek79 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi