thug Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 O super, chyba sobie poradzę z reanimacją dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Co by nie spadło niżej,jak pisałem wczesniej,sie zdenerwowałem i zrobiłem sobie nusz,a potem kolejny,ale ten mi pasuje i to bardzo,Stal O1,- 4,6mm,palisander,pin mozaikowyhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/164/835728_P1010852.JPG Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez gorgol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) A tu taki w terenO1-4,6mm,zebranohttp://pl.tinypic.com/r/11ik6r8/8 Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez gorgol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Fajny!Popraw zdjęcie, bo nie wchodzi... Gdzie hartowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) U Dżamala ps:opcja kopiuj wklej i działa,to ze zmniejszacza. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez gorgol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobre :-) Który to juz z kolei? Edit.Jamall mówił, ze O1 nie będzie hartowal... to może juz melon nie "chści" stali? ;-) Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dobre :-) Który to juz z kolei? Edit.Jamall mówił, ze O1 nie będzie hartowal... to może juz melon nie "chści" stali? ;-)Który z kolei???ze co nusz ,czy ten co robi??? A nie bedzie hartował O1 od melona bo chrzczona,a jak od niego to wczesniej chce małe scinki jako piloty,na próbe. O1 z damast-u to jak bocian żabe i na dzien dobry jest 59hrc, Takie drobne info od jamala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Nusz który z kolei... dobre wychodzą to i widać, ze nie jest pierwszy czy drugi... ;-) Edit.To te na ile wyjszły tych hercow? Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A jednak cie zaskocze, ten http://pl.tinypic.com/r/11ik6r8/8 jest pierwszym jaki w zyciu zrobiłem. a ile ma,wedle danych J.58-60 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak wrzucaj, łatwiej z telefonu obcykać, zamiast skakać po stronach, kopiować, wklejać...Widzę że nam się tu Knivesowy kącik nożoroba robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzieki pelek za fotke...a żaden kącik sie nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A niech się robi Bogaci ludzie tutaj siedzą, może jakiś biznes tu rozkręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak,a ci z reguły maja najwieksze węże w kieszeni,i biznesz na nożach tos poleciał po całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy do Rat-1 są dostępne jakieś etui/pochewki? Klips nie za bardzo mi odpowiada Przejrzałem trochę sklepów i dedykowanych nie widać Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Tu http://forum.knives.pl/index.php/topic,139879.0.html znajdziesz to czego szukasz,i oglądnąć możesz, pisz do WICEK11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dziękuję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ależ proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nowy nożyk na wiosce Czasami będę go od kumpla pożyczał, żeby coś przyfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Jakie ładne slektywne hartowanie ;-) Edytowane 6 Września 2014 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W obydwóch było widać, ale kumpel Stanisława (nazwa górnego nożyka) lekko już zajechał w lesie i linia hartowania nie jest tak widoczna, bo nozik nabrał już leśnego charakteru.Mój Władeczek, prawie nie używany, ot lekko coś tam pociupał i grzybki dwa przeciął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Sie Radziu,satynke naumiał robic ,i od razu inaczej wyglądają jego prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Do mnie w sobotę przybył dziaduńkowaty Buck 110, mimo prostoty i taniości, biorąc pod wzgląd ceny z USA, jestem absolutnie zauroczony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Proszę o poradę. Rozbiłem o beton podwójny kamień Taidea. Muszę teraz to narzędzie dokupić. Są takie kamienie Naniwa. Opłaca się doinwestować? Nie mam jakiejś większej zajawki, na ostrzenie wszystkiego co w około na lustro, ale narzędzia w kuchni lubię mieć ostre. Kamień Taidea 2000/5000 to 150zł, zestaw 2000+5000 Naniwa to 250zł. Dzięi z góry za jakieś sugestie. Edytowane 19 Września 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi