Skocz do zawartości

Noże

Wędkarz87

Rekomendowane odpowiedzi

O Cold Steelu to juz duzo powiedziano i ich markietingu dla ciemniakow ;-)

Ale tak sie zastanawiam... Pany po co Wam takie duze mordulce na rybach? Do rabania drzewa? Ciezko tym rybe oskorowac, o skrobaniu nie wspomne.... ;-) zaczepny dzisiaj jestem :-D

Kto powiedział, że na rybach? To wyłącznie przedłużenie własnego.....$%^$*&^....../..ego  ;)

Edytowane przez popper
  • Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

w lidlu promocja, nóż kuchenny ze stali damasceńskiej za 111zł, gratka dla kuchennego samuraja?  :)
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=26140

Trzeba by to pomacać, jeśli ktoś stawia tam stopę. Widziałem takie damasty przekute 4 razy na kolanie z niewiadomo czego, szkoda kasy.  Za 100wkę można ogarnąć całkiem dobrze ostrzący się nóż do kuchni. 

Edytowane przez Krzysiek_W

No zdaje się że lidl w tej chwili reklamuje jakiś nóż za grosze czy tam złotówkę, jak się nazbiera naklejek za jakieś duże zakupy...

Widziałem ten nóż, a nawet mam go...

Biedronka sprzedawała za 19.90, a ja dostałem w komplecie w kiosku w zestawie - Lokalna gazeta + Gazeta Wybiórcza + Nóż Szefa Kuchni.

Cena zestawu zawrotna - 3,50 pln...

To pokazuje realne ceny tego towaru i na ile nas dymają sprzedawcy.

Nie w ciasnych nie. :lol: Najwięcej zabawy dają takie.

attachicon.gifP1240753.JPG

Oj chyba dopiero z pudełka wyciągnięte :) bo żadnej ryski więc jeszcze nie latały :).

@venom, jakoś Ci nie wierzę. To, że wygląda podobnie nie oznacza, że to to samo. Masz coś napisane na tym nożu? Wrzuć fotkę samego noża i tego co jest na nim napisane (oznaczenia stali).

pzdr.

• 2 tygodnie później...

Proszę o opinie co myślicie o taki nożu ,wart jest tych pieniędzy czy poszukać sobie coś innego z tej firmy.Dodam że mam już Ontario rat 1 i teraz szukam coś jeszcze do uzupełnienia mojej skromnej kolekcji. :lol: http://allegro.pl/noz-spyderco-tenacious-g10-black-c122gbbkp-i4909385043.html