Pride Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Trafiłem dzisiaj na bardzo ciekawy materiał promujący pewien nóż. http://www.youtube.com/watch?v=lxk163cLWWo#t=195Co o nim sądzicie? przyznam szczerze, że zrobił na mnie niemałe wrażenie, zachęcam do obejrzenia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Specjalizują się w takich prezentacjach. Ja zapamiętałem kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam taki Cold Steel Kobun Tanto, ostra zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 O Cold Steelu to juz duzo powiedziano i ich markietingu dla ciemniakow ;-) Ale tak sie zastanawiam... Pany po co Wam takie duze mordulce na rybach? Do rabania drzewa? Ciezko tym rybe oskorowac, o skrobaniu nie wspomne.... ;-) zaczepny dzisiaj jestem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) O Cold Steelu to juz duzo powiedziano i ich markietingu dla ciemniakow ;-)Ale tak sie zastanawiam... Pany po co Wam takie duze mordulce na rybach? Do rabania drzewa? Ciezko tym rybe oskorowac, o skrobaniu nie wspomne.... ;-) zaczepny dzisiaj jestem :-DKto powiedział, że na rybach? To wyłącznie przedłużenie własnego.....$%^$*&^....../..ego / Edytowane 24 Października 2014 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja mam taki malutki nożyk przeważnie przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Baterie częściej ładowałem prądem niż mój żołądek browaremA to już niedobrze. Bardzo niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ja ostatnio dostałem w prezencie taki scyzoryk. http://allegro.pl/leatherman-crater-c33x-box-noz-skladany-folder-i4786118856.htmlnormalnie brzytwa, i fajny "myk" z karabinkiem,przypinasz i wiesz ze nad woda go nie zgubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tomy, ten Ka-bar jest przeznaczony do walki w ciasnych pomieszczeniach .. chyba nie wykorzystujesz go w ten sposób ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ok. 6.15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 4 sztuki...jak w masełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) W sam raz do kamizelki.Zajebista jest ta cała otoczka Edytowane 4 Grudnia 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 niema się co śmiać, ponoć w meksyku wynaleźli prochy na których przyprowadzasz złodziei do domu, oddajesz co masz a na drugi dzień kac i urwany film, kto wie co będzie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Ok. 6.15 min. Japonczyki tna bardziej plynnie Fajniej to wyglada Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) w lidlu promocja, nóż kuchenny ze stali damasceńskiej za 111zł, gratka dla kuchennego samuraja? http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=26140 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Tomy, ten Ka-bar jest przeznaczony do walki w ciasnych pomieszczeniach .. chyba nie wykorzystujesz go w ten sposób ?Nie w ciasnych nie. Najwięcej zabawy dają takie. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) w lidlu promocja, nóż kuchenny ze stali damasceńskiej za 111zł, gratka dla kuchennego samuraja? http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=26140 Trzeba by to pomacać, jeśli ktoś stawia tam stopę. Widziałem takie damasty przekute 4 razy na kolanie z niewiadomo czego, szkoda kasy. Za 100wkę można ogarnąć całkiem dobrze ostrzący się nóż do kuchni. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No zdaje się że lidl w tej chwili reklamuje jakiś nóż za grosze czy tam złotówkę, jak się nazbiera naklejek za jakieś duże zakupy...Widziałem ten nóż, a nawet mam go...Biedronka sprzedawała za 19.90, a ja dostałem w komplecie w kiosku w zestawie - Lokalna gazeta + Gazeta Wybiórcza + Nóż Szefa Kuchni.Cena zestawu zawrotna - 3,50 pln...To pokazuje realne ceny tego towaru i na ile nas dymają sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie w ciasnych nie. Najwięcej zabawy dają takie.P1240753.JPGOj chyba dopiero z pudełka wyciągnięte bo żadnej ryski więc jeszcze nie latały . @venom, jakoś Ci nie wierzę. To, że wygląda podobnie nie oznacza, że to to samo. Masz coś napisane na tym nożu? Wrzuć fotkę samego noża i tego co jest na nim napisane (oznaczenia stali).pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Latały do tarczy w pomieszczeniu zamkniętym ale ciężkie do opanowania.Waga ćwierć kilo.Jak by nie trafił i tak sponiewiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 WOW ćwierć kilo, to już jest czym machać, a żeby wyciągnąć z dechy to trzeba się nogą zapierać .P.S też lubię rzutki, ale dawno sie nimi nie bawiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak lubujecie sie w rzutkach,polecam te zabawki, http://grafknives.pl/sklep-graf-knives/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Proszę o opinie co myślicie o taki nożu ,wart jest tych pieniędzy czy poszukać sobie coś innego z tej firmy.Dodam że mam już Ontario rat 1 i teraz szukam coś jeszcze do uzupełnienia mojej skromnej kolekcji. http://allegro.pl/noz-spyderco-tenacious-g10-black-c122gbbkp-i4909385043.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi