welpa1809 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Znalezione na youtubie większości z nas nie dotyczy ale przy mniejszych prędkościach też można nieźle narozrabiać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Tu rekreacyjnie ale jak widać to po "dzwonie" dupka usiadła https://www.youtube.com/watch?v=Q6cIJ1OzeM4 Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Typowa Polska ameba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Tu rekreacyjnie ale jak widać to po "dzwonie" dupka usiadła https://www.youtube.com/watch?v=Q6cIJ1OzeM4 To się polansował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 W 0,29- 0.32 minucie filmu to rozumiem ,że jest to skok śruby nieprzyjaciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Sternik miał przypiętą zrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Duże luzy miał na przekładni i nie opanował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sina2 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ja to uwielbiam https://www.youtube.com/watch?v=uwg6z8FFuyY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Hahaha ja też! Łysy wystrzelony jak z rakiety ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja pierdziele [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Duże luzy miał na przekładni i nie opanował Pod filmem napisane jest ,że to awaria układu kierowniczego ja to uwielbiam https://www.youtube.com/watch?v=uwg6z8FFuyY Hahaha ja też! Łysy wystrzelony jak z rakiety Aż dziwne jest ,że wszyscy się pozbierali i trauma na pewno pozostała.W porównaniu z tym filmem z postu #8 to chłopaki mieli tylko kąpiel a sternika siedzenie pasażera uratowało od urazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 łagodniej ale też niebezpiecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Idiotów nie sieją, sami się rodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skrzyp Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) łagodniej ale też niebezpiecznie Też chciałem to wrzucić, ale mnie ubiegłeś. Powiedziałbym, że cholernie niebezpiecznie - co innego wyfrunąć z łodzi i zerwać zrywkę, a co innego uciekać przed łodzią kręcącą kółka i chętną przejechać Ci śrubą po plecach... Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skrzyp Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 A to kolejny świeży przykład na to, że zrywka to obowiązek. Na szczęście Amerykanie zazwyczaj są wyposażeni w prawidłowo założone kamizelki asekuracyjne - w tym zakresie powinniśmy się od nich uczyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ja tam pływam w kamizelce pneumatycznej. Ale zrywka na linie ratunkowej zapięta...Na istagramie obserwuje 2 konta lekarzy było kilka razy zdjęcie nóg po spotkaniu ze śruba na pełnym ogniu... Masakra i sieczkarnia. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ale zrywka na linie ratunkowej zapięta... Czyli jak? I jak to ma się do spotkania śruby z nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CreativCounter Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dobra gaśnica na pokładzie Tu inna przestroga. https://www.youtube.com/watch?v=70GyAnydy6E OSP było po 15 minutach od ugaszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Domaniow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Czyli jak? I jak to ma się do spotkania śruby z nogami?Dzięki kamizelce się nie utopie. Ale śruba może mnie pociąć. Nie zapinam zrywki...Większość spotykanych na wodzie w mojej okolicy nie ma kamizelek a ze zrywka nie widziałem nikogo. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Atana Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Na szczęście, w Europie mamy już zrywki bezprzewodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Tu przykład braku wyobraźni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 idiota nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
welpa1809
Znalezione na youtubie większości z nas nie dotyczy ale przy mniejszych prędkościach też można nieźle narozrabiać
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi