Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Czy ktoś ostatnio łowił na "Pacyfiku" koło Ozorkowa? Obiecałem wnukom wypad ze spinningami, obaj nie mają kart, więc wchodzi w rachubę tylko komercja, a do "Pacyfiku mamy z działki rzut beretem. Obaj będą się dopiero uczyć spinningowania, więc nie chciałbym się z nimi wybierać zbyt daleko. Byłem tam dwa lata temu i nie wiem czy coś się zmieniło i czy warto się tam wybrać ze spinningami.Może inne łowisko blisko Łodzi? Będziemy jechali dopiero 11 maja więc jest czas żeby coś wybrać.Może ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Na komercjach jest ciężko ze spinem, szczególnie w "sezonie letnim" bo jest dużo "karpiarzy" i innych grunciarzy. Nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem jest im wyrobić "białej" karty wędkarskiej, można to szybko załatwić w zaprzyjaźnionym kole, w Gminie 1 dzień też jak się poprosi i zostanie im dożywotnio uprawnienie. Wykupić dniówki na PZW dla niezrzeszonych i zabrać gdzies na swoje sprawdzone łowisko np okoniowe. Jak chcesz ich zabrać do "burdelu" to poszukaj komercji ze stawem "pstrągowym" bo ogolne beda szczegónie w weekend oblęzone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi