mack Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ktoś to testował? Jaki profil ma głowica tej linki? poszukuje linki o krótkiej głowicy na karzczory, wiec raczej z tych tańszych. Profil najchętniej spey, czyli długi przedni taper. Myślałem o barrio smallstream ale niestety akurat rozmiar który potrzebuję wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jak to nie jest pilna sprawa, to poczekaj 2 tygodnie na Smallstream. Pisałem do Mike'a, bo sam chciałem zamówić #4, ale chwilowo nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Dzięki za info, zatem poczekam, przynajmniej barrio mam już sprawdzone i wiem że mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Mam obie Barrio lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja mam taką jak na fotce. Krótka głowica, z #2 fajnie to współpracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja mam taką jak na fotce. Krótka głowica, z #2 fajnie to współpracuje Z jakim kijem? Pewnie szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 No właśnie nie. #2 mam w graficie 2,3m, ale szybkim. Troche się bałem jak zamawiałem, czy przy tej długości to nie będzie krowi ogon i mile się zaskoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ano właśnie, u mnie tak samo ma to być docelowo do krótkiego grafitu. Tylko mocniejszego, żeby rybę zatrzymać na siłę zanim pójdzie w zielsko. Z tym, że kija kupie dopiero jak się okaże, że standardowym 9 stopowym i linką z krótką głowicą nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Jak to nie jest pilna sprawa, to poczekaj 2 tygodnie na Smallstream. Pisałem do Mike'a, bo sam chciałem zamówić #4, ale chwilowo nie ma. Już są dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi