tpe Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 https://www.veals.co.uk/acatalog/abu-revo-sx-hs-l-1850.html Sklep godny polecania, kupuję tam plecionki Varivasa. Revo w bardzo atrakcyjnej cenie, tym bardziej, że odpadają wszelkie cła i podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dzięki, jeden już jest mój. Właśnie szukałem SX-a w wersji HS w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dzięki, jeden już jest mój. Właśnie szukałem SX-a w wersji HS w dobrej cenie. Cieszę się, że mogłem pomóc Jakie będą koszty wysyłki do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 11,00 GBP. Przesyłka pocztowa rejestrowana. Miałem właśnie ciebie prosić abyś zorganizował coś taniej, ale przesyłka do ciebie parę funtów i od ciebie do Polski najtańsza pocztą też kilka i prawie na to samo by wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dokładnie, ok. 14 euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Może za szybko kupiłem i jutro znajdzie się jeszcze jeden lub więcej chętnych i można by koszty wysyłki podzielić. Ale może być też tak że mają tylko kilka i za partę godzin ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 będzie ktoś z kolegów może zamawiał to revo???? Jeśli tak chętnie bym się podpiął pod zamówienie:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Sprawdzę i dam ci znać czy da radę podpiąć się pod zamówienie. Podaj tel. na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 I ja wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Biorę sztukę dla kolegi Bosmana a drugą dla @Wojtasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Też bym się podpiął jak jeszcze da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Dobrze ostatni dla ciebie. Priv. Więcej nie ściągam. 4 wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Prowizję od każdej sztuki powinienem kasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Za dobre serce masz nie jeden by wystawił w dziale sprzedam + 100 do sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Za dobre serce masz nie jeden by wystawił w dziale sprzedam + 100 do sztuki Zawsze miałem miękkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 nie jeden by wystawił w dziale sprzedam + 100 do sztuki Obstawiam, że niejeden właśnie tak zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Co prawda się nie znamy kol. tpe ale w dzisiajszych czasach za takie cuda należy się szacunek ( a nie jakiś szacun czy inne nowe głupawe słowo). Gratuluję postawy, i gratuluję nowym użytkownikom abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja kiedyś nawet próbowałem otworzyć wątek z tego typu okazjami które się nadarzają ale został usunięty... . Co do @Tpe to rzeczywiście złoty chłopak. Ciekawe ile osób z naszego forum zaopatrzy się w nie. Ja biorę sztukę dla siebie i 3 sztuki dla kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 @godski, dobry samarytaninie . Ja tak zrobiłem raz jeden, jedyny dla dwóch ludzi i akurat przesyłka zaginęła, raz jeden akurat wtedy. Prawo Murphego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dlatego juz więcej w to nie wchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gdyby to był STX to bym z 2x wziął a tak... Dalej szukam bezowocnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A czym różni się STX od tego SX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Też nie wiem co cie tak urzekło w STX-ie. Podobno konstrukcyjnie SX wytrzyma więcej. A cena taka że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Te przełożenie wysokie mi się nie podoba, więcej wytrzyma to mniejsze, a ten ma 7:1:1. A jak już mam pieniądze i mogę wybierać to wolę właśnie trafniej sobie coś dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A pisałeś że nie odpowiada tobie SX a nic nie wspominałeś o przełożeniu.Jak dojdzie do mnie ten SX -HS to sprzedam wtedy nowego SX-a 6,4:1 bo ja do jerków mwolę wyższe przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi