Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Wstawiam parę wzorków Boleniówek 6cm waga ok.8g.Myślę że na początek sezonu będą one skuteczne.Wzorek przetestowany już w roku 2010 z dobrymi efektami. Edytowane 14 Lipca 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Tomku , czyżbyś zaczął kombinować z pełnymi stelażami ? Na ostatnim zdjęciu z prawej od dołu , przód wobka jakoś tak mi podejrzanie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nooo nareszcie juz mialem zamiar wczoraj otworzyc za Ciebie Twoj watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Tommy, masz niezłe te swoje wyroby.Widziałem na żywo Twojego wobka na zlocie głowatkowym u Andrzeja.Szkoda tylko, że nie mówił zjedz mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dla mnie te woblerki BoMbA! Tomku pokazuj kolejne - robactwa, woblerki ... Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No Tomy w końcu ,już traciłem nadzieję że w to wchodzisz .Czekamy na obszerniejszą prezentacje,i może coś naskrobiesz o planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No Tomy w końcu ,już traciłem nadzieję że w to wchodzisz .Czekamy na obszerniejszą prezentacje,i może coś naskrobiesz o planach. Tomku napisz naszemu malkontentowi co uważasz na temat tego pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Raczek 2,5cm 2,8g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wypuść te raki bo sa pod ochrona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale extra robota. Super Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tomy ...only fishing ...i woblerowa wariacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fajnie że się podoba.Teraz nowość na wiosenne Bolenie-mini bezsterowce 5cm waga ok.8g.Liczę na nie również przy Okoniowym jerkowaniu,pięknie zawracają a w opadzie bardzo mocno lusterkują.Tym czasem taki surowy stan można by rzec za tydzień wstawię gotowce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tomek z Ciebie to jest iście niesamowity fotograf . Tło woblerów tak mnie zafascynowało , że nie moogę od niego oderwać wzroku . Gdzie Ty masz tą pracownię ? --- W kostnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Gdzie Ty masz tą pracownię ? --- W kostnicy ? To trumna.Czasem sklecę jakiś wypasiony piórnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tylko nie mów, że śpisz w tej trumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A co komu do tego w jakim wyrku śpi ? Ma problem z deskami czy wysokością spania ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie no tak się zastanawiałem, bo ojciec zawsze mi opowiada, że u niego na studiach był koleś co spał w trumnie. Tak mi się przypomniało. Wracając do tematu to klimat foty z ramą niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Pod rzecznego Sandacza wieczorową porą gdy zagania przy powierzchni. 8cm waga ok.8g.Praca dość zdecydowana. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kurr.... jak mnie wkur..... Ci użytkownicy. Nie wierzę, że komuś się Tomka wobki nie podobają - to po co ktoś wystawia niską ocenę wątku? Co za ludzie, brak mi słów........ Niech ten ktoś się mocno puknie w głowę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 @wobler129 Nie przejmuj się! Rękodzieła Tomy'ego same się bronią. Myślę, że Tomy jest pozytywnie zakręcony. Ja stworzyłem sobie fotograficzną galerię Jego woblerów. Tak dla pamięci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kurr.... jak mnie wkur..... Ci użytkownicy. Nie wierzę, że komuś się Tomka wobki nie podobają - to po co ktoś wystawia niską ocenę wątku? Co za ludzie, brak mi słów........ Niech ten ktoś się mocno puknie w głowę! Tak najłatwiej,sami nic nie zrobią a do krytyki i oceniania to pierwsi bo anonimowo <_< 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To samo mnie zastanowiło. Tomek robi najładniejsze wobki na forum, a ktoś celowo zaniża mu ocenę. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zwracacie uwagę na takie rzeczy? Ja dopiero wtedy gdy zauważyliście postanowiłem się zapoznać z punktacją, która i tak niczego nie wnosi - podobnie jak i liczba postów wstawionych przez użytkownika A Tomy robi piękne wobki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Grunt to się nie przejmować,róbta swoje ludziska,ja Was Wszystkich podziwiam za upór, cierpliwość i za czas jaki na hand made poświęcacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi