WOBLER-W1 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie wiem czemu służy ta ocena wątku , co z tego wynika ? Wczoraj też ktoś mnie negatywnie ocenił ale czy coś przez to osiągnął ? Ja nawet się nie potknąłem . Moim zdaniem te oceny w żaden sposób nie wpłyną na postawę Tomka tak , że nie ma sensu w ogóle na nie spoglądać i pisać o tym w wątkach takich jak ten . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dajcie se luz. Mój wątek o kaledarzach też został oceniony ... w pewnym momencie na 1 gwiazdkę ... pewnie przez osobę, która wcale kalendarzami nie była zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No właśnie a kalendarz piękny.LUZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 tyle lat tu jestem i pierwsze slysze o jakis ocenach watkow ...u mnie pogode oceniam na 5 w skali do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Okoniowe{bez sterowce}jerki 5cm waga ok 8g.Przy wolnym lub średnim prowadzeniu ładnie pracują ogonkiem,przy szarpnięciu bardzo ostro odchodzą na boki a w opadzie mocno lusterkują.Mogą się sprawdzić na wiosennych Boleniach ale to czas pokaże.Wersja testowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Świetny pomysł te czerwone plamki na skrzelach,wygląd powala ale to u Ciebie już standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Czekam jeszcze na nowe kleniowe pociski. Są piękne i mają obłędne parametry... ehhhA co do ocen: nawet konkurencja nie może przejść obojętnie obok wyrobów Tomy'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pike Swimbait projekt w trzech kawałkach będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mordę ma w dechę! Czekam na finalną wersję. To lipa czy inne drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dawaj Tomek dawaj , może ja nie będę musiał robić tego szczupasa pod 40 cm . Dobrze się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A ja go nie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 rzeczywiście linia mordeczki zajebiaszcza z nie cierpliwością czekam na wersję finalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pajk zajebiaszczy. Mogłeś mu jeszcze ząbki wyfrezować Strasznie mi się ta jego morda podoba. Ale pracochłonna musiała być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dawaj Tomek dawaj , może ja nie będę musiał robić tego szczupasa pod 40 cm . Dobrze się zapowiada . Pawel jakoś długo to Cię nie trzeba było namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Hi , hi ale może Tomek zrobił by go za mnie a ja pomaluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tomy tylko trzymaj go z dala od stadka uklei bo Ci je powyżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zajebioza cos czego potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach Tomy, zrób rzeźbę bolenia 90cm wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zajebioza cos czego potrzebuje CLAUDIO zdecyduj się... <_< <_< <_< ten bedzie mial ok 20cm + lamania... czyli jakies max 25cm ale jesli mowa o 30 cm to...rowiązanie jest już gotowe i nawet dość tanie - a na dodatek sprawdzone... pozostała by Ci tylko kwestia sprowadzenia na pożądaną głębokość bo ten 30 cm (25 nie polecam) schodzi tak do 5-6 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach Tomy, zrób rzeźbę bolenia 90cm wujek W sumie Wujek masz rację.Boleń to ryba nr 1 dla mnie i jest to mniejsze wyzwanie,malowanie napewno łatwiejsze.Masz racje cholercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mifek ja zdecydowany juz dawno jestem!Na fotce wygladal na wiekrzego,25-30 to za malo,potrzebuje czegos wiekrzego i nie ma to byc wobler.Myslalem o swimbajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach Tomy, zrób rzeźbę bolenia 90cm wujek Oj wujek ja już Tomyemu mówiłem o boleniu takim sprężonym w ataku na uklejkę którą ma już prawie w pysku ale byłby czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach Tomy, zrób rzeźbę bolenia 90cm wujek Oj wujek ja już Tomyemu mówiłem o boleniu takim sprężonym w ataku na uklejkę którą ma już prawie w pysku ale byłby czad O to właśnie chodzi , już go widzę, grube atakujące rapsko z boleniową podgiętą kufą Dawaj Tomy, będę kibicował Znając Twój talent do malowania myślę że będzie na co popatrzeć.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Łamane Tadki{ang.JOINTED}Boleniowe.Nowe malowanie będzie pt.to nie jest skóra!Co do pracy-przetestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi