Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tomek dajesz do wiwatu - a już myślałem, że pitlingi oskalpowałeś... A jak moje sumowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Super Tomku, sprowokowaliście mnie z Pawłem i też majstruję teraz szczupaczki. Jeden już wystrugany, teraz zabieram się za drugiego, projekt na kartce już jest Powodzenia w dalszych robótkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Andrzeju tak jak mówiłem .Co do szczypaka to robię go w wolnych chwilach nie jest to dla mnie priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Można zrobić i na metr takiego pajka im większy tym łatwiej.Co do malowania to myślę że jakoś sobie poradzę .Na deskach próbowałem różnych wariantów.Mordeczka była pracochłonna ale to tylko za pierwszym razem.Zdecydowałem się zmierzyć z tematem rzeźby ryb i pierwszy będzie właśnie 1,5 metrowy szczupak.Postępy w pracach Tomy, zrób rzeźbę bolenia 90cm wujek Oj wujek ja już Tomyemu mówiłem o boleniu takim sprężonym w ataku na uklejkę którą ma już prawie w pysku ale byłby czad O to właśnie chodzi , już go widzę, grube atakujące rapsko z boleniową podgiętą kufą Dawaj Tomy, będę kibicował Znając Twój talent do malowania myślę że będzie na co popatrzeć.wujek Wujek co jeszcze ma mieć ten Boleń podgięta kufa w ataku no może za 2lata skończę w takim wypadku.Na 100% się za to biorę,co wyjdzie to wyjdzie.Tak na 80% czuje się na siłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Odpowiedni wygląd i proporcje jak 90-sięcio cm boleń. Dobrych fotek takich boleni za dużo nie ma, ale pewnie dasz radę. Jak będzie miał otwarty pysk to wydaje mi się że powinien mieć też lekko rozwarte pokrywy skrzelowe , a i fajnie będzie wyglądał z nastroszonymi płetwami i szeroko rozwiniętą płetwą ogonową. Ogon może być lekko podgięty żeby było widać że ryba jest w ruchu. Chyba na razie wystarczy żeby z dwóch lat nie zrobiły się trzy pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Odpowiedni wygląd i proporcje jak 90-sięcio cm boleń. Dobrych fotek takich boleni za dużo nie ma, ale pewnie dasz radę. Jak będzie miał otwarty pysk to wydaje mi się że powinien mieć też lekko rozwarte pokrywy skrzelowe , a i fajnie będzie wyglądał z nastroszonymi płetwami i szeroko rozwiniętą płetwą ogonową. Ogon może być lekko podgięty żeby było widać że ryba jest w ruchu. Chyba na razie wystarczy żeby z dwóch lat nie zrobiły się trzy pozdrawiamw Tak i mała uklejeczka czmychająca przed nim w panice obowiązkowo z traumatycznym wyrazem pyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Albo wyrośniety kleń bo pewnie do takiego bolka by bardziej pasował, ale chyba jednak z boleniem bardziej się kojarzy ukleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ESOX pierwsze malowanie{tło}.Teraz dopiero zacznie się zabawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Zamawiam! Zamawiam! Zamawiam! Tomy! You are awesome! You truly are! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ladny naprawde ladny.Nie za waski w pysku?Nie zebym sie wymadrzal,ale jak by byl ciut szerszy w pysku to chyba napor wody powodowal by ruch szczupaczka.Ale to tylko moja skromna wypowiedz i do tego nie mam zielonego pojecia o majsterkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ten jest jako tester jeśli chodzi o malowanie itd.A chodzi fajnie wężykiem.Następny będzie grubszy listwy już w drodze.No i dzięki za ciepłe przyjęcie ESOXA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Normalnie sliczne,jak sie tak patrzy to człowiek cofa sie kilka lat w tył że takie pieknosci to były tylko dostepne w salonach(sklepach)a tu mozna nagle,poznac człowieka <_< dowiedzieć sie o wabiku i samemu go dostosować do własnych potrzeb i kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Zamawiam! Zamawiam! Zamawiam! Tomy! You are awesome! You truly are!To teraz coś na Pajki-Karp Coi-Lustrzeń.Korpus pracuje bardzo agresywnie.Wobek z przeznaczeniem na płytkie wody np.starorzecza.Myślę że z powierzchni wąsaty też go dmuchnie Po pierwszym malowaniu więc skromnie narazie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Niezłe te kapry ,ale obawiam sie ze lowienie nimi jest ryzykowne branie jakiegos dziadka zalewowego bankowe,ale to bardzo żarłoczny gatunek i zaraz po podebraniu trzeba ukatrupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Piekne naprawde piekne!Najszczersze slowa uznania! Tomy a co z wobkami pod brzanke?bo te u mnie graja mi na nerwach !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Piekne naprawde piekne!Najszczersze slowa uznania! Tomy a co z wobkami pod brzanke?bo te u mnie graja mi na nerwach !PozdrawiamNo właśnie się zastanawiam nad ich malowaniem.Myślę że barwy Kiełbia były by najlepsze pod wąsatą.Korpusy na napływy do 1,5metra już mam,trzymają się nurtu jak wściekłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Tomy mysle ze jak najbardziej beda pasowaly. Gdyby co pierwszy ustawiam sie po nie w kolejce .Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Może parę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To ja chociaz ze 3 bo te zarazy z UK olewaja wszystkie wobki jakie posiadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To ja chociaz ze 3 bo te zarazy z UK olewaja wszystkie wobki jakie posiadam!To dostaniesz do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie,nie dogadamy sie jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ESOX postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Tomek Klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Dobry jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Tomy ! Ten pajkuś jest piękny Cholerka mój nad którym pracuje nie będzie taki wypaśny A to malowanie, hehNo ja niestety sprejami coś będę kombinował.Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi