Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja też maluje sprayami teraz przymierzam się do zakupu aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Fajna sprawa gratuluje talentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 O kurde, myślałem że to aerografem.No jeszcze trochę mnie zanim zabiorę takiej wprawy w malowaniu gdyż dopiero zaczynam przygodę z przynętami. Za ok 3tyg skończę swojego pajka i wkleję (w poniedziałek na 2 tyg urlop do PL więc nie będzie czasu).Pozdrawiam Melek Sorry za zdublowanie postu wcześniej, ale mój net wymiata Proszę moda o usunięcie jednego gdyż ja nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 TomyMaster !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Pike jest świetny Byś mógł coś podpowiedzieć jak doważyć takiego potworka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Podpowiem,podpowiem.Tym czasem pracuje ładnie wężykiem ale jeszcze kombinuje żeby było bardziej agresywnie.To mój pierwszy Swimbait i się uczę,idzie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nowy projekcik.Swimek bedzie uzbrojony w jedną kotwice brzuszną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ładny ładny A w jakie barwy będziesz malował tego cyborga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 @Tomy zrób go na indiańca .Rybole będą dostawać oczopląsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Tego jeszcze nie wiem ale coś wymyślę.Łamane Tadkikolorki-Bezstery 8cm waga ok.12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No łamańce zaczynają robić wrażenie. Ciekawe jak będą wyglądać po ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No łamańce zaczynają robić wrażenie. Ciekawe jak będą wyglądać po ukończeniu Sławku raczej skromnie i subtelnie jak na uklejkę przystało .ESOX kombinacje zaowocowały ostrą pracą wężową ale od dołu pod ciężarki jest podziurawiony jak sito .W maju jadę z nim na testy nad starorzecze.Ten akurat będzie wersją pływającą.Przy podciągnięciu kapitalnie odjeżdża robiąc esy floresy.Dostał pare detali ale to jeszcze nie koniec malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Niesamowity ten pistolet.Jeśli to nie jest model końcowy to już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał na finish'u. @Tomy masz wielki talent!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Sliczny!!!Dawaj GO tutaj na testy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ten jest pływak.Następny będzie tonący z buka i wymiarach ok.40-45cm albo i większy.Stelaż będzie przez całość nie wkrętki z drutu 1,8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 super !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Sliczny!!!Dawaj GO tutaj na testy!Tak ale ten za mały na te wasze krążowniki.Tak jak post wyżej pisałem następny będzie większy z bardzo twardego drewna.Rozmiarowo kawał byka-tylko troling.Właśnie skołowałem na niego materiał tyle że placków jutro nie będzie . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Tomek chyba się narazisz gospodyni ale za to masz już w środku powiercone otwory na stelaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Tomek chyba się narazisz gospodyni ale za to masz już w środku powiercone otwory na stelaż . To wężem postraszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To wężem postraszę A ja się zastanawiałem, co te węże robią na wystawie u nas w sklepie jubilerskim, a to Tom-y, rozkręca inną działalność Woblery damskie (do noszenia na szyi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Szczupak rewelacja. Jak zresztą większość Twoich woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Tomy specjalnie zabral gospodyni te WALECZKI zeby w przyszlosci nie dostac za to,ze za dlugo siedzi i dlubie <_<Przytocze slowa z reklamy ktora byla bardzo dawno temu!A Tomy(swistak) siedzi i zawija je w te sreberka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To filmiki wkleję.Beznadziejne ale widać pracę bezsterowców 5tek.Wchodzą same jeden po drugim.No i lampka mało nam do wanny nie wpadła kumpel o mało życiem nie przypłacił.wygląd http://www.youtube.com/watch?v=I8egeg2zedc&feature=BF&am p;am p;list=ULvl7P6f7cpp0&index=1 praca1 http://www.youtube.com/watch?v=NgeGqnJY2a0&feature=mfu_i n_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=ynumDZ2ASHc&feature=mfu_i n_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=GwzlG-xkjaw&feature=mfu_i n_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=xcTeZOyK788&feature=mfu_i n_order&list=UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Następne filmiki po wykupieniu pełnego ubezpieczenia na życie i nnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi