Tomy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Raz Cie hukło 220 i wielkie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Andrzeju, ja myślę, że Tomy za dużo ci pokazał, czego nie powinieneś widzieć i to może być małe ostrzeżenie .Cwaniaczki, dwóch reżyserów, dwóch producentów, a Kriss sam musiał robić swój filmik . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Tomek przyjedź do mnie. Mam lepszą ścieżkę dzwiękową. A jak koniecznie chcecie z prądem to można agregat podłączyć. W wannie to ciężko powiedzieć wszystko o wobku ale mnie się bardzo podoba. Na pewno nigdzie nic takiego jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Andrzeju, ja myślę, że Tomy za dużo ci pokazał, czego nie powinieneś widzieć i to może być małe ostrzeżenie .Cwaniaczki, dwóch reżyserów, dwóch producentów, a Kriss sam musiał robić swój filmik . No jak kręciłem to miałem czarną opaskę na oczach żeby nic nie widzieć .Ale ta lampa która niby wpadła sama do wanny zalanej wodą to już mi daje do myślenia .A tak na poważnie to te wobki bezsterowce świetnie pracują,zastanawiam się jak Tomy te ruchy wymajstrował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Łamane Tadki tak mniej więcej jeśli chodzi o design,w pięciu barwach potem wstawię fotki innych kolorków.No i wannowy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Swietna robota TOMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Projekt Konia Polnego ruszył.Będzie to wersja uproszczona bez nóżek,wąsów czy innych czułek.Praca ostra już przy wolnym prowadzeniu,dupką robi ślad na powierzchni wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Super - chętnie zobaczę efekt końcowy - w szczególności malowanie. Jakbyś mógł pokaż zdjęcia poszczególnych etapów malowania. Chętnie się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tomku, myślałem, że skalę micro zarzuciłeś... Strasznie jestem ciekawy co Ci z tego konika wyjdzie, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jeszcze nie mam pomysłu co do malowania.Duce to jest koń polny a nie konik,dość spory.Mam jeszcze jeden wzorek ale to wstawię jak będzie gotowy.Ma to imitować pokarm pstrągów takie długie biało szaro czarne i z otworkami zamiast skrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tomek, jak pajka. Koń polny jest zielony i ma żółto-kremowe akcenty. Grzbiet zielony pomieszany z czarnym. Ja bym tak robił ale to moja wizja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ESOX czeka na wenę jak pomalować płetwy .Chodzi agresywnie wężowym ruchem tyle że przez te przeguby oczka itd.jest głośny jak para kościotrupów pieprzących się w metalowej trumnie.Konie polne nie wiem no nie wiem jak pomaluje.Za 2-3dni powinno coś już zaświtać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tomy łamana ukleja rewelacja. Konie polne też pewnie będą super Niedługo i ja się czymś myślę w miarę ciekawym pochwalę. Powodzenia w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Koń polny jest zielony i ma żółto-kremowe akcentyNie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Koń polny jest zielony i ma żółto-kremowe akcentyNie możliwe. No wiem, że ameryki nie odkryłem, a zreszta różne są czasem nawet prawie całkiem czarne. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 To inny gatunek mój jest ze skrzydłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Coś na konkretne Kropy.Swimbait będzie ze sterem,korpus przetestowany praca ostra wężowa.Długość z 12cm waga ok. 8g.Następne fotki jak już będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Super - chętnie zobaczę efekt końcowy - w szczególności malowanie. Jakbyś mógł pokaż zdjęcia poszczególnych etapów malowania. Chętnie się nauczę Bite pierwszy etap malowania.Parę wzorków będzie mocno pojechanych kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 już się maluchy lekko uśmiechają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No i Perch też uśmiechnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Piękny ten okoń sprawdzałeś jak pracuje??Ile ma długości i ile waży?Pozdrawiam Melek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Pracuje dość mocno.Długość i waga nie wiem jutro sprawdzę.Dość duży jest.W robocie jeszcze łamany Pstrąg i Kiełb oraz inne gatunki nie wykluczone.Te modele tylko na własny użytek.Moje tła pod zasadnicze malowanie.Kolejno docelowo Okoń,Pstrąg,Kiełb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Super - chętnie zobaczę efekt końcowy - w szczególności malowanie. Jakbyś mógł pokaż zdjęcia poszczególnych etapów malowania. Chętnie się nauczę No wiesz co Bigrafi bez przesady Ty o de mnie w kwestii robactwa to raczej się nie masz czego uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Do Twojego malowania bardzo dużo mi brakuje <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 No nie sądzę.Owady o ile je skończę to taki epizod.Tym czasem jadę Boleniowe bezsterowce 7cm 12g.Na fotkach tło pod malowanie zasadnicze.Chodzą podobnie do piątek.Więcej coś napiszę jak skończę.W każdym bądź razie praca jest cacy i kupę nowych kolorków.No i konia polnego podmalowałem :)i to jest mój ostatni kurde owad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi