kryst Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tomek, A który bank polecasz, co bym dwa razy nie chodził, żeby im zabrać pieniążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A co Wy panowie jakiś małyskok planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Karpiki Coi 9cm pod zębatego.Praca bardzo ostra kolebiąca powierzchniowa już przy bardzo wolnym wręcz ślimaczym tempie.Przy szybszym prowadzeniu schodzą na ok.0,5m z mocną pracą X.Przeznaczone na płytkie łowiska{zarośnięte starorzecza lub jezioro na granicy trzcin}. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no szok.piękne.ja bym troszeczkę mniej kleju pod te oczy dawał i pc ładnie wyrównał na papierze ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ten powiedzmyklejwłaśnie wygląda naturalnie popatrz dobrze na rybie oko czy płasko dolega do ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tomy, A Ty czasami sypiasz? Kiedy Ty masz czas na tę jubilerską robotę? Podziwiam z przyjemnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja nie śmiem krytykować tak ma być i już.napisałem że ja bym tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Kryst-w moim wieku człowiek nie potrzebuje już tak wiele snu Busz231-spoko te karpiki są robione na szybko.Tak do końca to powinna ta błona w koło oczek być podmalowana,ale to egzemplarze testowe.Pyski mi się nie podobają zbyt wyrysowane w następnych będą cieniowane i muszę wreszcie sobie kupić aerograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tomy, klasa, jak będę kidyś jechał do Szwecji uśmiechnę się do Ciebie .wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wujek do Szwecji to pojadą z Tobą na testy w takim układzie.W rewanżu wystarczą fotki z zębatymi Wziąłem się wczoraj za Jerki.Korpusy chodzą wyśmienicie az się sam zdziwiłem bo pierwszy raz kombinowałem.Moje przy lekkim szarpnięciu potrafią zawrócić w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No tak planuję w przyszłym roku to można będzie zmontować jakąś ekipkę w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No tak planuję w przyszłym roku to można będzie zmontować jakąś ekipkę wA Bolenie tam są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Czytałem że są w rzece Svartan, ale do Szwecji jedzie się po szczupaki, okonie, bolenie lepiej połowić na Wiśle. Za granicą bolenie lepiej lowić gdzie indziej Holandia, Słovacja, Węgry.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tomek,a ja jadę do Szwecji już za 3 miesiące; mogę te testy, co to proponowałeś Jankowi, zrobić już teraz <_<.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W tym roku może spróbuje w Niemczech z Bolkami.Ostatnio wykombinowałem smużaka,wyjątkowo pękaty i lotny pływający z bardzo ostrą pracą.Kształt fantazyjny.Na fotkach Jaziowo Kleniowy Coco Jumbo po pierwszym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tomek,a ja jadę do Szwecji już za 3 miesiące; mogę te testy, co to proponowałeś Jankowi, zrobić już teraz <_<.Pozdrawiam, Ok.Grego to egzemplarz testowy Ci wyśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tomek,a ja jadę do Szwecji już za 3 miesiące; mogę te testy, co to proponowałeś Jankowi, zrobić już teraz <_<.Pozdrawiam, Ok.Grego to egzemplarz testowy Ci wyśle.Dziękuję w imieniu szwedzkich szczupaków <_<.Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Karpiki Coi 9cm pod zębatego.Praca bardzo ostra kolebiąca powierzchniowa już przy bardzo wolnym wręcz ślimaczym tempie.Przy szybszym prowadzeniu schodzą na ok.0,5m z mocną pracą X.Przeznaczone na płytkie łowiska{zarośnięte starorzecza lub jezioro na granicy trzcin}. Fajne oczojeby ciekaw jestem jak by sie sprawowaly przy trolingu (jezioro)tak przy trzcinkach.Tak ze dwa trzy razy w roku jezdze z kuzynem na jezioro Roś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Widziałem pracę tych karpików na własne gały ,super praca muszę nakręcić filmik i wstawić za przyzwoleniem Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No and67 to jeszcze Jerki nakręcisz.Zrobiłem parę na próbę przy szarpnięciu zawracają.Łamane Tadki i bezsterowce Boleniowe {nowość!} 8cm waga ok.15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tomy czy możesz wstawić zdjęcia wszystkich swoich dzieł Boleniowych jakie aktualnie produkujesz , sezon się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tak no wstawię.Chce też filmiki nakręcić chociaż w wannie.Teraz zrobiłem 8,5cm bezsterowce 15g.Drobniutka praca z dużą częstotliwością no i lotne wyjątkowo choćby nie wiem co to kozła w powietrzu nie zrobią,w opadzie lusterkują bardzo mocno.Możliwe są też inne kombinacje prowadzenia ale to już łowcy Boleni wiedzą jakie.Pokombinowałem też z Jerkami.Praca wyszła ok.Zacząłem od oklepanych kształtów jak świńskie uszy o beton ale tego tematu się uczę.Następne będą już bardziej oryginalne Fotki surówek pow.opisanych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tomy Ty jesteś człowiekiem czy robotem?Częstotliwość wystawianych przez Ciebie postów jest przerażająca Jutro już wracam do Irlandii i w końcu będę mógł coś pokombinować w moim apartamentowym warsztacie lakiery zakupione, do tego kilka drobiazgów Heh kiedyś jak się będę wybierał na złapanie pierwszego w życiu bolenia to się do Ciebie zgłoszę po zakup kilku killerków Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Minog strumieniowy .Praca wężowa dość mocna,płytko schodzący.Wobek typu wydumka i jednorazowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi