Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Kryst-w moim wieku człowiek nie potrzebuje już tak wiele snu :D

Busz231-spoko te karpiki są robione na szybko.Tak do końca to powinna ta błona w koło oczek być podmalowana,ale to egzemplarze testowe.Pyski mi się nie podobają zbyt wyrysowane w następnych będą cieniowane i muszę wreszcie sobie kupić aerograf. :D

Karpiki Coi 9cm pod zębatego.Praca bardzo ostra kolebiąca powierzchniowa już przy bardzo wolnym wręcz ślimaczym tempie.Przy szybszym prowadzeniu schodzą na ok.0,5m z mocną pracą X.Przeznaczone na płytkie łowiska{zarośnięte starorzecza lub jezioro na granicy trzcin}.

Fajne oczojeby ciekaw jestem jak by sie sprawowaly przy trolingu (jezioro)tak przy trzcinkach.Tak ze dwa trzy razy w roku jezdze z kuzynem na jezioro Roś.

Tak no wstawię.Chce też filmiki nakręcić chociaż w wannie.Teraz zrobiłem 8,5cm bezsterowce 15g.Drobniutka praca z dużą częstotliwością no i lotne wyjątkowo choćby nie wiem co to kozła w powietrzu nie zrobią,w opadzie lusterkują bardzo mocno.Możliwe są też inne kombinacje prowadzenia ale to już łowcy Boleni wiedzą jakie.Pokombinowałem też z Jerkami.Praca wyszła ok.Zacząłem od oklepanych kształtów jak świńskie uszy o beton ale tego tematu się uczę.Następne będą już bardziej oryginalne :D

Fotki surówek pow.opisanych wobków.

post-1204-1348915177,3385_thumb.jpg

post-1204-1348915177,4589_thumb.jpg

post-1204-1348915177,5827_thumb.jpg

Tomy Ty jesteś człowiekiem czy robotem?

Częstotliwość wystawianych przez Ciebie postów jest przerażająca :D

Jutro już wracam do Irlandii i w końcu będę mógł coś pokombinować w moim apartamentowym warsztacie :D lakiery zakupione, do tego kilka drobiazgów :D

Heh kiedyś jak się będę wybierał na złapanie pierwszego w życiu bolenia to się do Ciebie zgłoszę po zakup kilku killerków :D

Pozdrawiam Melek