Tomy Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Boleniowe Bezstery Łamany Tadek ok.9cm waga ok.12-14g.Praca drobna wężowo kolebiąca przy średnim tempie prowadzenia.Przy szybszym idzie przy powierzchni smużąc nie zmieniając pracy.Tak ogólnie to przypomina do złudzenia trąconą ukleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Boleniówki 7cm 12g bez stery.Praca drobna z duża amplitudą w opadzie lusterko bardzo mocne.Super lotność bez kozłowania.Przed malowaniem twarzy .Wersje kolorystyczne.Wobki z drewna Lipa zwarta.Co do powtarzalności-zadowalająca zarówno optycznie jak i technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Śliczne woblery Tomy, nie można oderwać od nich wzroku tak samo jak od osiemnastki spacerującej w bikini po plaży Łukasz to jeszcze nie skończone no ale prawie.Projekt wobków pt.-PIJAWA-w kolorze motor oil we wszystkich możliwych odcieniach w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To nam mistrz wyrósł Od garbarza po stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 @Kryst,prawdopodobnie znaczy to, że Tomek pokazywał swego czasu piękne oklejanki - skórki (garbarz), a obecnie produkuje co najmniej równie pięknie strugane nieoklejanki (stolarz ). Ale to tylko moja supozycja...Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Tomek jest mistrzem w wielu dziedzinach...czego się chyci to od razu perfekt...ma zmysł chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Boleniówki masz perfekcyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Oka.Smużaki-COCO JUMBO-na Jaśki i Klenie w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Z jakiego drewna wykonane są te korpusy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Z Lipowego.A!no i projekt mini jerka pod pasiaki ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Boleniowe 7mki malowane na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 fajne oczko ma ta pierwsza uklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dla mnie każda ma fajne oczko .No to teraz mój insekt rodem z Czernobyla.Praca bardzo ostra powierzchniowa,pływak,mocno smuży choć to zbyt delikatne określenie.Przed ostatecznym malowaniem i wklejeniem sterów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 2-iemu od prawej(ostatnie foto) można by rogi dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 2-iemu od prawej(ostatnie foto) można by rogi dorobić No faktycznie .To i nazwa będzie-DIABLO-.Pampi w awansie za trafioną ksywę dla tego bąka masz jednego na testy za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To może dla każdego nowego wzoru konkurs na nazwę ogłaszaj i jeden do testów dla zwycięzcy,uatrakcyjni to stronke a szpiegujących przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 yeah ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A mi tam nie przeszkadza imiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ok zaraz edytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Pstrążki ok.4cm waga 5,5g w trakcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Pikne !!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam,Przepraszam Tomy za zamieszanie, szanuje i podoba mi się to co i jak robisz. Pozdrawiam TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam,Przepraszam Tomy za zamieszanie, szanuje i podoba mi się to co i jak robisz. Pozdrawiam TCA ja się nie gniewam pisałem już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 o zesz kurde ...Tomy Ty mnie wykonczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi