Tomy Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ciernik w przygotowaniu-tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Landryny Jaziowe dalekosiężne 3,5cm 7-8g w trakcie.Praca bardzo ostra.Materiał-Drewno Lipowe.Wobki Hand Made powtarzalność 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Tomku, dla mnie szokująca jest mnogość Twojej produkcji. Zastanawiam się, skąd bierzesz dodatkowy czas, bo przecież nie samą produkcją człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Tomku, dla mnie szokująca jest mnogość Twojej produkcji. Zastanawiam się, skąd bierzesz dodatkowy czas, bo przecież nie samą produkcją człowiek żyje no tak.Najbardziej mnie cieszą właśnie te Jaziowe w różnych wersjach no i Miętówka Boleniowa która będzie ze sterem i mimo jego zastosowania stawia mały opór w wodzie.Świetnie lata,praca drobna ale bardzo nerwowa.Przy długości 6,8cm waży ok.10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Różowe Landryny wymiatają i uległem urokowi tej na 1-wszym planie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Tomku, dla mnie szokująca jest mnogość Twojej produkcji. Zastanawiam się, skąd bierzesz dodatkowy czas, bo przecież nie samą produkcją człowiek żyje popper w tym wieku to człowiek tylko godzinę snu potrzebuje a reszta godzin w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nio...Pstrążki dostały ostatni detal na płetwy.Landryny trochę malowania i oczka{fotki jakieś kiepskie wyszły ale jak będą gotowe wstawię wypasione},no i urodziło się nowe malowanie jaziowo kleniowego-Wobek-Skull&Bones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Bomba! Ja dziś naciąłem lipy na wobki 2-8cm, starczy na lata Za rok odświeżę mój wątek, powodzenia w pracach Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nie masz kiedy tylko w niedzielę .Będą niełowne wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nie masz kiedy tylko w niedzielę .Będą niełowne wobki. Łowne łowne, te z dnia bożego są najłowniejsze To był spontan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jaziowe Skull&Bones w różnych kolorkach będą.Ćwiczyłem dzisiaj malowanie Strzebli Potokowej usmarowałem się cały lakierami ale już blisko jestem efektu zadowalającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Boleniowa 9tka 15g bez ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Az zal do wody rzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Podziękował .Cierniki nabierają wyglądu i Jerki tym czasem-tło- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Uważaj Tomy, bo Cię ciernik ukuje w rękę xD. Przepiękne robisz wobki. Jak przeglądam czasem allegro to coś tam widzę od ciebie ale jak dla mnie to ceny są zaporowe, jednak za dzieło sztuki trzeba słono wybulić Gratuluję wspaniałego talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ukleje majstersztyk. Muszę taki tiul skołować. Na szczęście już wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ukleje majstersztyk. Muszę taki tiul skołować. Na szczęście już wiem gdzie. W każdym, nawet najbiedniejszym sklepie z tkaninami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 W każdym, nawet najbiedniejszym sklepie z tkaninami Kupisz taki wzór. Tylko ważne z czego jest ten tiul zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Krisu uważaj bo tiul może być ćiulowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Są różne tiule na majtki, sukienki, moskitiery. a wiele z nich ma swoje tajne właściwości. Chyba o to Ci Maras chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 o to chodzi ,o to chodzi ja nie lubię sztywnego np na welony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jerki-LSD- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Hehe niezłe wściekłe kolorki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No jak ryby w gorączce .Dobra nowy wzorek Boleniówki wreszcie przeszedł testy co do pracy Baaardzo dobrze.Długość-fotka porównanie do moich 9tek.Waga 22gramy.Lotność zabójcza praca drobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi