Gruzin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kształt jak nóż do papieru, przecinak na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kształt jak nóż do papieru, przecinak na bolenie Kurcze a ja myślałem że stworzyłem wobki na podobieństwo Uklei jakiż byłem naiwny,jak mocno i boleśnie życie to zweryfikowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tomku ja tylko podpowiadam nazwę, przecinaki Wiadomo przecież, że jak pomalujesz to żaden boleń od uklei nie odróżni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dobra pierwsza propozycja na nazwę wobka jest.Czekam na następne .Trafiona będzie skutkowała wobkiem za FREE.1.Przecinak2.Majcher3.Knifek4.Widmo5.Kosa6.Chroma - Type 3017.Tomy BLEJD8.GROM9.LEVIATHAN10.Tommy11.Katanka12.Tomy RS 13.Alba 14.FlyerWork15.WATERKNIFE16.Bololotek17.Slayer18.Tomykiler19.Tomyhawk20.Chudy Tom21.Nabakana ukleja22.Silvermancer23.Klinga 24.Tomy bleak,speed asp,Rapkiller,fast Bleak,master asp,rushing bleak25.Dworzanin26.Beast hunter27.el asesino,underwater assasin,assasin28.RapTom29.TOMCAT30.Babysitter31. Łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 A można podać 2 propozycje? Bo jeśli tak to ja jeszcze w ten sam deseń: 'Majcher' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja bym je nazwał Knifki Od Nóż w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Może widmo szybko prowadzony wobler pojawia się nagle i nieoczekiwanie, równie nagle i nieoczekiwanie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ok.U góry w poście będę dodawał i edytował go.Dawać następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 fonetycznie zapisane Tomy BLEJD od ang-blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam fajna zabawa,a ja bym je nazwal GROM oddzial specjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 moja propo : LEVIATHAN Jutro będę miał Tomuś dla Ciebie AVAIL ultra shallow Spool Nazw diabelaskich jest 666 więc mozna coś dobierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja bym go nazwał Tommy.Na innym forum była ostatnio afera z dżentelmenem o podobnym nicku co sprzedawał noże Kto czyta inne fora ten wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 katanka/i. Zdrobnienie od miecza samurajskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jak to się stało, że wszyscy z propozycjami poszli w 'ostre i do cięcia'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 a może ,,Alba (nie mylić z Jessica Alba ) od łacińskiej nazwy uklej Alburnus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 FlyerWork Nazwa ta z góry przedstawia jakimi cechami zadowala wędkującego ten wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 WATERKNIFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No pięknie i dalej proszę jedziemy .Jako przerywnik-Wobki DIABLO{nazwa od Pampi-jutro wysyłam priorytetem 1sztuke}.Praca bardzo ostra dupką robią mocne zamieszanie na powierzchni.Przeznaczenie raczej na wolny i średni uciąg,sprowadzanie wachlarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tomek - masz teraz zapas nazw na następnych kilkanaście projektów wobków boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Mały lotnik albo Bololotek .Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Proponuje slayer to coś od zabójcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Proponuje Tomykiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tomyhawk Od Tomy i tomahawk`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 może Chudy Tom (Tomy) pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi