Tomy Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jaziowo Kleniowe Skull&Bones na gotowo i po testach pracy-3,5cm waga ok.6g.Lotne nawet bardzo lotne,praca bardzo agresywna,trzymają się też dobrze nurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ładne te Skull&Bones.Drżyjcie jaziolce i kleniolce,bo marny wasz spokój pod brzegiem.Pewnie nieżle będzie zamiatał biały rybostan. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 O kurczak!inferno robi wrażenie Jeśli można spytać to całkowicie ręczna robota,czy jakaś szlifiereczka a'la dremel?Myślę nabyć taką do szlifów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 TOFIX99 powiem szczerze że liczę na nie .W tym tygodniu pierwszy wypad planuje.Wildriver do inferno był użyty dremel.Jak kupować to z firmy dremel a jeszcze lepiej z Proxxona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Super naprawdę twoje wobki to ES klasa a ten inferno kosmos!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Wierciłem dzisiaj w Inferno pod drut i kurna jak buchło dymem z tych nozdrzy i oczodołów to mnie trochę zmroziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jak można diwe propozycje to jedna : blue glow, a druga: paradys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dzisiaj malowanko i nabiorą wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Wierciłem dzisiaj w Inferno pod drut i kurna jak buchło dymem z tych nozdrzy i oczodołów to mnie trochę zmroziło Hehe Tomy mi jak buchło dymem podczas wycinania otworów w łamańcu to włączył się alarm przeciwpożarowy bo działam w apartamencie Później dzwonino do mnie czy wszystko jest ok Ehh piękne są te Twoje przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 INFERNO oraz banda Boleniowców nabiera wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tomy... Ty non stop tworzysz ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A no!Jerki GOG Z MAGOG na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Wena mnie naszła i spróbuje zrobić serię wobków podobnych z pyska do naszych polityków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 haha leppera(inferno) już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ta no Solar Boy jest pierwszy w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Zastanawiam się jaka będzie reakcja ryb na podobizny ...z Wiejskiej Przewiduje dwie:-furia połączona z wściekłym atakiem-obrzydzenie i odpłynięcie w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja myślę, że będą pływały za podobiznami i się uśmiechały w celu nawiązania przyjaźni, aby dostać się do koryta z wielkim żarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mi się wydaje, że nie będą brały na takie przynęty. U nas ponoc tylko ryby nie biorą a tu w dodatku TAAAKAA konkurencja . Ale chyba nie będziemy zaśmiecac forum politycznymi wątkami, po co sobie psuć humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Na takie przynęty to może nie biorą, ale biorą, biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 LEVIATHANY w efekcie finalnym dojdą do 27-28g i nowy wzorek przeciążonego malucha 3,5cm 9g!!!przy zachowaniu ostrej pracy.Na gotowo to jeszcze dojdzie spokojnie z 1,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Maluchy 3,5cm 9-10,5g mniej więcej w takim malowaniu będą{tło} i Mister INFERNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dawno,dawno temu w odległej galaktyce....-Smużak Dżaba ok.3,8cm waga surówki 6g.Floater!!!Praca po prostu mixer.Drewno lipowe,drut nierdzewny 0,8mm,ster-poliwęglan 0,8mm.Na konkretne Kleksy i Jaśki z powierzchni,uzbrojony w kotwę nr 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jakie barwy przybierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jakie barwy przybierze?Dostanie Barwy żaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Tomy, kocham Cię za to! Biały brzuszek, top zielony lub brązowy. Proszę!Ale będzie schodził tylko 30-50 cm, lub powierzchniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi