Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Typowy powierzchniowiec robi kupę zamieszania na tafli wody,już Diablo miały ostrą prace ale ten wzorek go mocno przebija no i waży.Nowy wzorek Boleniowy ok.8cm 16g powoli zmierza ku finałowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 A!byłbym zapomniał nazwa dla tego wobka-WaterKnife-Bigrafi.Do jutra chrzcimy ślizgacza P.s.Bigrafi proszony o dane adresowe celem wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć... Jak chrzciny ślizgacza, to może Speedy, bo taki szybki jest, że z wody wyskakuje.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Grego to już dawno zaczęte .W niedziele kończymy i chrzcimy.Dobra przeniosę tu aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Boleniowy wobek typu ślizgacz ok.8cm waga ok.15g mimo dość znacznej wagi pozwala na prowadzenie przy powierzchni.Praca taka jaka ma być .Lotność-wzorowa.Jedziemy z nazwą dla tego wobka przez tydzień{zwycięzca ma wobka za FREE do testów}.Dwie przechodzą z poprzednich propozycji{chrzciny jutro w Niedziele}1.el asesino2.WATERKNIFE-Nazwa poszła dla wobka powyżej wstawionego{Bigrafi} 3.Slipper4.RZEŻNIK5.PANIC6.Flying Diver7.Skider8.Aviator9.Bafomet10.BANDIT,ATOMIC11.Kolebiak12.Jumper bleak13.Lunatic14.WaterSlide15.Slayer16.Ponury żniwiarz17.Big eye18.BOMBARDIER19.Tomislaw20.Whiplash21.FURIOSO22.BOLTOM23.Krzywołap lub Train 77724.Rasiermesser25.Blue glow,Paradys26.Speedy27.Imperator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ta Twoja Dżaba kojarzy mi się nie wiem czemu z RAPTORem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ta przymierzam właśnie oczka do Mojej prywatnej Black Frog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witamina A+D3 w oczach Tomku, czy Ty to wszystko sam? Ilość wzorów wprost zdumiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tak Popperku wszystko sam.Ilość wzorków dość duża ale po sezonie zrobię Sito i zostaną te naj.choć wszystkie są ok.i ciężko będzie.Teraz mega szok no tak myślę.Moje mini wobcie na wiosenne Jazie i Klenie.Praca ostra i dość ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Normalnie jako że się mieszczą na zapalniczce i takie malusie bobciunie to się powinny nazwać Iskierki xD Śliczne maleństwa. Ile 2 cm niecałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Oka.Robimy głosowanie co do rozmiaru:1.2,2cm.2.2,5cm.3.2,8cm.4.2cm.5.2,2cm.6.2,4cm.7.2,45cm.8.2,4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Niemożliwy jesteś. Wymiatasz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie no to ja zmieniam bo tak tylko napisałem niecałe 2 cm ale myślę, że to będzie jakieś 2,2 cm od oczka do oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tomy to ja proponuję Imperator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na moje oko mają jakieś 2,5 cm. Śliczne są zwłaszcza te czerwone, ciekaw jestem jak będą prezentować się na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ok.Edytowałem no dalej proszę podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2,8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2 cm bardzo fajne maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 22 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 24 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musk Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2,45cm nie licząc drutu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2,4501mm A krople lakieru tez liczymy do długości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie liczymy będzie szlif.No do 22giej zgadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tomy, A długość ma znaczenie? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi