atb69 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 23mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 26mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 21mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tomy, A długość ma znaczenie? <_< No ogólnie to mówią że nie ale to taki komunał jak to że pieniądze szczęścia nie dają,lepiej być zdrowym i biednym niż bogatym i chorym.Ja mam proste podejście i tak:Lepiej być bogatym i zdrowym niż chorym,głupim i biednym.Natomiast z punktu psychologicznego rzecz biorąc{to się tyczy między innymi też tej długości i nie tylko} są dwa pojęcia:1.Kwaśne winogrona-tzn.nie mam,nie stać mnie i wmawiam sobie że nie chciałbym mieć.2.Słodka cytryna-mam,stać mnie,kupiłem jest do kitu ale wmawiam sobie że jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No było w blisko Panowie ale nikt nie zgadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 2,3 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jeślibyś policzył głos mojej ślubnej to pod 9 byłoby 28 mmAle ja się nie zgadzam.Wystarczy, że chce grafiki z z blaszkami Igora, w wykonaniu Andrzeja, na jednej ze ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A już myślałem Tomy że ci drewna zbrakło i z trocin zacząłeś strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No myślę że nie pogniewacie się na ten niewinny żarcik.Najbliżej był:1.Okońi2.Popper Panowie są proszeni na priv.celem podania danych do wysyłki po jednym wobku SKULL&BONES {3,5cm 6g.}-kolor proszę sobie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ślizgacz ochrzczony-Jumper-trochę okroiłem.Wobek dla-Tomass- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Panowie Popper i Okoń mają możliwość wyboru też tych wobków na załączonych fotkach w tym poście.Będą tylko dwa-LIMITED EDITION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jeśli można, chciałbym zdać się na Twój wybór Tomku Prawdę mówiąc, 6g w tak skupionej masie, powinno być zaje... bez względu na kolorystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Z 50m z korby bez problemu.Z multika CU51E ze szpulką avail podobnie.No partia 9tek już tylko musi doschnąć.9cm waga 16g.Jak będą całkowicie na gotowo zrobię lesze fotki w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Tomku, Czy Ty myślałeś o wydaniu albumu Twojego rękodzieła? To byłaby wspaniała pozycja na naszyn chudym rynku wydawniczym. Dobrze, może być e-book. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 To będzie tylko w moim pudełku-BAFOMET-8CM 15-16G ale jeszcze dojdzie wagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 wow Tomku wobki robisz perfekcyjne! Jesteś mistrzem w Lurebuildingu! W 100% racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 buhhahaha przypuszczam, że lada chwila będą też zęby w którymś mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 i dodatkowo do bazy proszę dodać, jak będą jakoweś dalsze diaboliczne projekta :MEFISTOFELESBELZEBUBLUCYFERBELIALGOBLINGOLLUMSAURONBELFEGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A jak zrobisz krępą sumową baryłkę to nazwij ją Gimli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 No przy baryłce można poszaleć z frezowaniem.Tym czasem męczę się z okoniem.Tak z grubsza wyskrobany i już dość na dziś bo znowu mnie świt zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To i ja cos do bazy-Tomyhawk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Kurcze Tomy to co Ty wyprawiasz to jest naprawdę mistrzostwo świata!!! Wszyscy, którzy dłubią trochę w drewnie wiedzą ile trzeba włożyć wysiłku w estetycznie wykonaną przynętę nie biorąc pod uwagę pracy przynęty.Ogromny szacuneczek za to co robisz i przyłączam się do prośby o wydanie jakiegoś albumiku (wersja elektroniczna) z Twoimi wabikami . Ostatnio Andrzej @Lady D pokazał jak fajnie można wyeksponować walory estetyczne wabików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 No aż się chce pracować jak człowiek przeczyta takie słowa.9tki New Paint na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 No i Dżabki dostały pierwszych kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi