kryst Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Piękne, ale czy mają białe brzuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Piękne, ale czy mają białe brzuszki?No pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 uklejeczki wypas!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Moje nowe podejście w kwestii usterzenia.Pracę nakręcę i wstawię niebawem.Moja najmniejsza Boleniówka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 MARAKRA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Strzałki bardzo ciekawe jaka będą miały prace. Oryginalnie oryginalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Właśnie wróciłem z testów pojechałem tam gdzie Bolków nie ma na 100% i jestem zadowolony z pracy.W wannie to można zobaczyć ogólnie typ pracy.W nurcie zachowuje się poprawnie,drobno lusterkuje no i nie stawia oporu w wodzie.Jak łaskawie odbierze telefon operator to zrobię filmik w wannie bo na białym tle lepiej widać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tomy Mistrzu a jaka dlugosc ma ta Strzaleczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Pod 7cm waga 9g.Wzorek pod Brzane i nie tylko 3,5cm waga zamknie się myślę w 10-10,5g.Wersje kolorystyczne będą dwie to co na fotce{Koza Złotawa} i Kiełbik koniec&kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no to proponuje normalny ster , kolory na pstraga i jedziemy Mistrzu jak pracuja te z bocznymi sterami nie wiem , wiec powyzej tak napisalem jak napisalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Pod kropka trzeba by zejść z wagi i ją ciut grubszą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no to proponuje normalny ster , kolory na pstraga i jedziemy Mistrzu jak pracuja te z bocznymi sterami nie wiem , wiec powyzej tak napisalem jak napisalem ... He, he, he. Głodnemu zawsze coś w jadlospisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No na prawdę ciekawie wygląda ten nowy ster Tomku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No i ciekawie pracują.Zobaczymy sezon pokaże ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 LEVIATHAN 26G długość z 10-11cm.Lotność,praca itd.no wyszło tak jak miało być-pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bezsterowiec ARMAGEDON przy nim BAFOMET wygląda niczym niewiniątko Żaden Boleń mu nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Do niego to raczej nazwa DOMINATOR pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Albo raczej PROWOKATOR <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zresztą jak mu żaden bolek nie podskoczy to EXECUTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tomy napisałeś że żaden mu nie podskoczy , to co ty idziesz je łowić czy straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 On będzie do straszenia jak będzie duża presja na łowisku rzucę parę razy i jadę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Broń do zadań specjalnych kiedyś do tego służyła cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Upiór Luwru im brzydsze tym bardziej się rybom podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ta te wobki to raczej taki trening przed tematem rzeźbienia rybek do którego się pomału przymierzam a do straszenia ryb to będzie CHIASMODON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 JUMPER8cm-16g będzie w stałym menu{przed ukończeniem} a w trakcie prac jego większa wersja 11cm 25-26g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi