salmon1977 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witaj Tomku.Mozna zobaczyc gdzis film z praca tych boleniowcow?Piekna robota pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Będzie filmik w wannie w Wiśle jak zrobię to guzik będzie widać.Kilka postów wstecz wstawiałem filmiki z pracą 5tek i 9tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Tym wobkiem to dzieci można straszyć, jak będą niegrzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 10gramowe maluchy 3,5cm praca zdecydowana-surówka-po pierwszym malowanku-tło- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No i JUMPER też dostał parę detali.Tomass trafiłeś z nazwą więc wybierz sobie kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Tomku drugi od góry(oliwkowy), jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Smużaki-Dżabki 6g nabierają wyglądu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tomy ty po nocach nie śpisz A Dżabki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tomy ty po nocach nie śpisz A Dżabki fajne No ja czekam na letnie Jazie i Klenie z powierzchni-powinny mocno reagować na te bąbole.Nowy wzorek pod brzane i nie tylko też nabiera wyglądu {3,5cm 10g}. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Oj ładne, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 W realu jeszcze lepiej ale mój aparat coś nie łapie metalicznego połysku tych łusek.Jeszcze płoteczki i wzdręgi małe będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzisiaj projekt Jumpera 11cm 26g zmaterializował się.Praca już po testach-pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Stuprocentowy designer z Ciebie waściu Niech się więc wstydzą masowo tłuczone klekoty ubóstwa i niedostatków wyobraźni swoich projektantów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Stuprocentowy designer z Ciebie waściu Niech się więc wstydzą masowo tłuczone klekoty ubóstwa i niedostatków wyobraźni swoich projektantów .Ciekawe co na Ćmolka powiesz .Wczoraj tak mi wpadł do głowy no i jest.Ciężko to to było zmusić do pracy takiej w sam raz.Jeszcze tylko jedna zmiana w konstrukcji i będzie perfekcyjnie.Wyszedł smużak ale miał drobniej pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Najtrudniejszy kształt woblera jaki można wymyślić i przede wszystkim zmusić do pracy. Mi udało się tylko przy 3 korpusach uzyskać satysfakcjonującą pracę. Jestem ciekaw malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Właśnie otrzymałem przesyłkę a w niej ta perełka. Jakość perfekcyjna, malowanie zaskakujące, skuteczność? Ryby ocenią Dziękuję Ci Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wygląda ten maluch na tej fotce jak Fatso Crank 100gramowy Bafomet dostał pierwsze malowanko,łeb się mieni na zielono bordowo.Muszę zakupić nowy aparat chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tomku, Ty nie jesteś producentem/dłubaczem woblerów. Ty jesteś RZEŹBIARZEM. Drewno Ciebie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tomku, Ty nie jesteś producentem/dłubaczem woblerów. Ty jesteś RZEŹBIARZEM. Drewno Ciebie lubi. Kryst jeszcze się zabieram do robienia Streamerów pod Bolenie.Myślę właśnie co by tu wykombinować nowatorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tommy dlatego muchówki nie sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tak właśnie.A po za tym przyda się taka odskocznia od Casta od święta.No i wreszcie najważniejszy powód u mnie są piękne miejscówki na muchowe Bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Masz 7 to na Dunajec zlot czeka na nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 E to bym się chyba ośmieszył za rok może jak poćwicze .ĆMOLdostał skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tommy nie pękaj ja nie rzucałem z 15lat steamerem Będzie Bujo z Standerusem miał ubaw.Damy im coś na wzrok i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi