popper Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tomek, do takich wabików to już musisz muchołapkę dodawać jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A dziełuszki jakie bedo?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tomek, do takich wabików to już musisz muchołapkę dodawać jak nic Jak będzie gotowa to Żona dostanie ją do zupy i wtedy wyjdzie czy real czy nie. <_< Mekamil jak zajrzy tu to się ucieszy.Kamilu 5sztuk z tego stadka jest dla Ciebie-taki dodatek za Abu Morrumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Daj Kamilowi spokój bo kija mi przezbraja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Cieszę się bardzo i z niecierpliwością czekam, na dalszy ich rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jutro już coś będzie widać Kamilu.W Boleniówce póki co o nazwie Strzałka przesunąłem ster ciut do tyłu,zmieniłem obciążenie i ogólnie gabaryty co poskutkowało jeszcze lepszą pracą no i usterzenie może kojarzyć się z płetwami.Wobek ma 7,5cm waga w efekcie finalnym powinna zamknąć się w 10-11g.Dostanie oczka-3D EPOXY EYES Holographic blue-firmy-Sybai-i uzbrojenie Owner ST-36BC X. nr 6 i 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Tomy nie mogę już doczekać się pierwszych testów Twojego najnowszego wobka boleniowego! Tomy stawiam na Ciebie i Twoje woblery!Ja to już tak się nie mogę doczekać że jadę na psychotropach do Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jakby co mam na zbyciu Lorafen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Pampi mój stary nick na forum to APTEKARZ chemia i jej kombinacje w jednym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A myślałem, że to od aptekarskiej precyzji wykonawstwa wabików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A no.Nowy design malucha 3,5cm 6g.Zobaczymy co Jasie,Klonki i Okonie na niego .Przed wklejeniem sterów te z przymiarki spasowały w 100%.Akcja bardzo mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Tommy tylko pogratulować.Osobiście bardzo interesuje mnie co się stało z wierną imitacją okonia przedstawioną kilkanaście postów wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Tommy tylko pogratulować.Osobiście bardzo interesuje mnie co się stało z wierną imitacją okonia przedstawioną kilkanaście postów wcześniej?Diabeł przysiadł .Stadko płoteczek 3,5cm 6g po pierwszym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tomy ten ciem jaką ma rozpiętość skrzydeł?Bo ja kiedyś terz popełniłem podobnego z rozpiętością trochę pow. 2cm i klenie odbijały się od przynęty a raczej nie mogły jej wciągnąć do pyska ,dopiero jak zwęziłem do 1,5cm to miałem lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Raczej 1,5cm ma to też zależy gdzie kotwiczka umieszczona.W moim jest mocno z tyłu i wystaje za obrys wobka.Zobaczę na rybkach jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 3,5cm 10g po podstawowym malowaniu,przed brokatem montażem sterów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Piękne malowanie ! Wszystkie są takie same ? bo w niektórych przebija żółty kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 No malowanie w stylu arapaho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Piękne malowanie ! Wszystkie są takie same ? bo w niektórych przebija żółty kolorek.W sumie dwie wersje kolorystyczne,no może trzy bo jeden taki coś zielonkawy wyszedł.Wzorek przyszłych boleniówek taki prototyp ciut przesadzone z grawerowaniem ale taki miałem polot przy nim że hej .Przyszłe będą miały łagodniejsze rysy i naturalnych barwach.Ten taki z deka wkurzony jest i miał taki być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ten wzorek na bokach 3.5 cm maluchów to nawiązuje chyba do jednej z najpiękniejszych ryb słodkowodnych jakie w życiu widziałem, czyli złotego pstrąga z Kalifornii http://www.tucalifornia.org/Rare-Trout.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ten wzorek na bokach 3.5 cm maluchów to nawiązuje chyba do jednej z najpiękniejszych ryb słodkowodnych jakie w życiu widziałem, czyli złotego pstrąga z Kalifornii http://www.tucalifornia.org/Rare-Trout.htmlRaczej do kiełbia,kozy złotawej i strzebli potokowej,ale takie pstrążki zrobię-piękna rybcia.Płoteczki 3,5cm 7g dostały szczególiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja pierdziu! Wymiękam. Totalnie wymiękam. Tomy zrób album, tak dla potomności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja, może wstyd się przyznać, ale strzeble i kozę to tylko z obrazka znam , a tego pstrunia to w realu widziałem i się zakochałem Już się nie mogę doczekać jego wersji hand made by Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ok.Drago to robię już zacząłem i w wolnych chwilach będę go realizował.Tym czasem tyle-jedziemy tego z linku http://www.tucalifornia.org/Rare-Trout.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie mogę się nagapić na tego pstrążka z linku:)W jakiej wielkości chcesz go zrobić? ed: sory widzę już Fotki mi się za późno wgrały;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi