Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na ręce leży nie mierzyłem go mniej więcej widać wielkość.Taki pstrągowy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To ja jak można piszę sie na jedną kopię. W życiu go do wody nie wrzucę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 GWIZDEK {foto poniżej.Kilka robię jutro do testów.Ma zbierać powietrze przez otwór z przodu i wywalać przez oczodoły tworząc smugi bąbelków,praca łbem skierowanym nieco ku górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 JUMPER 11stka przed ukończeniem i szczegółami.Dość spory wobek ale mieszczący się spokojnie w standardach Boleniówek.Przynęta typu Long Cast.Praca przy powierzchni drobna zauważalna kolebiąco migotliwa,w opadzie bardzo mocne lustro.Drewno lipowe,drut 1mm,oczy 3D epoxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 WzorekGWIZDEKidzie na odstrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Bo nie puszczał bąbli tak jak chciałem i sprawdzone wzorki teraz cały czas jadę bo pudełka mam jakieś takie pustawe a jak Boleń się ruszy tzn.jak już można go będzie łowić to już rzadziej będę w warsztaciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wzorek testowy gotowy.Dzisiaj poligon w rzece ostre prądy itd.Wobek MIFEK 3,5CM 11G robiony z myślą o Brzanie.Już z tym sterem który jest dość mały ma ostrą pracę ale będę chciał go jeszcze przyciąć im mniejszy ster tym lot stabilniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 MIFEK??? hmmm brzmi jakos znajomo... <_< <_< <_< a skad taki pomysl na nazwe czyzby od tlumaczenia tego slowa (o ktorym nie mialem zielonego pojecia a raczyl mnie oswiecic jerzy??? ) ps.widze rezygnacje z koleczka lacznikowego - czyzbys przewidywal problem ze zczepianiem sie kotewki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kółeczko będzie.To co na fotce to kotwa taka testowa wanienna czy w ogóle coś tam prace łapie.Kółko będzie i to porządne 4mm kotwa tez z grubego drutu a w sezonie to już dostaną Gamakatsu kute z brzaną nie ma to tamto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kółeczko będzie.To co na fotce to kotwa taka testowa wanienna czy w ogóle coś tam prace łapie.Kółko będzie i to porządne 4mm kotwa tez z grubego drutu a w sezonie to już dostaną Gamakatsu kute z brzaną nie ma to tamto . ta, szczegolnie takie 6kg ktore stoja razem skleniami i nie daja po sobie poznac ze sie kryja... i oczywiscie lubia strzelić na jakiegoś lekkiego wabia na lekkim zestawie ale w tym roku to sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No po testach.Ryby co prawda nie przeszkadzały no jedna ale okres ochronny więc....ale jakaś taka pogoda że nawet na amory nie mają ochoty-cisza i spokój na wodzie.Mifek pracuje jak należy schodzi do 1,5m taki w sam raz na napływy na których myślę polować na wąsate piękności.Co do lotności z 50 metrów średnim zestawem poleci z CU 51 z awailem brakło linki.Potem poleciały do wody 6-7g 3,5cm bardzo ładnie chodzą trzymają się nurtu w sumie to nawet korekt oczkiem nie musiałem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No po testach.Ryby co prawda nie przeszkadzały ale jakaś taka pogoda że nawet na amory nie mają ochoty-cisza i spokój na wodzie.Mifek pracuje jak należy schodzi do 1,5m taki w sam raz na napływy na których myślę polować na wąsate piękności.Co do lotności z 50 metrów średnim zestawem poleci z CU 51 z awailem brakło linki. nocoz mifek nie ma jeszcze wobka mifek ale jedno musze przyznac - cała niedziele przemachałem (dzięki uprzejmości aerocu51 + avail combo i jestem po prostu zmiazdzony mozliwosciami takiego zestawu. na odpowiednim kijku maszynka rzuca czym popadnie szkoda tylko ze jaziory rozkręcały sie w najlepsze z amorami i raczej średnio w głowie im było żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To Mifek będzie pewnie miał wobkaMifka no szkoda że posiał matchówkę Shimano bo pewnie by miał parę albo i dwie pary Tak CU 51 z availem pięknie rzuca,ponadto kultura pracy bije nie które Daiwy z wysokiej półki na łeb.W planach mam jeszcze 201E7 ale niewiem czy jest do niego szpula Avail czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Panie Tomy ja sie pisze na pare takich Mifkowjesli to mozliwe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Taka masa przy tej wielkości Może jakieś filmiki z pracą arcydzieł byś zapodał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będą filmiki.Muszę mieć tylko operatora i spróbuje w Wiśle nakręcić odległość rzutu i pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Doszły woblerki. Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No niespodziankę też znalazłeś w kopercie .Zrobiłem takie mini bolenióweczki dzisiaj,naprawdę malutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Znalazłem znalazłem. Będzie wykorzystana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mini Boleniówki w toku.Raczej na średnie dystanse można połowić w warkoczu z ostrym nurtem na lenia.Mifki 3,5cm 10-11g przed montażem sterów no i nowy model strzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Strzałka na gotowo.7,5cm waga 12g.Praca kolebiąca stonowana.Przy wolnym prowadzeniu drobna migotliwa.W opadzie mocne lustro,lotność zadowalająca bez kozłowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Garść Jaziówek 3,5cm 7g na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Te czerwone oczka mają w sobie coś hipnotyzującego. Eh, cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi