Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

MIFEK??? hmmm brzmi jakos znajomo... :mellow: <_< <_< <_<

a skad taki pomysl na nazwe :mellow:

czyzby od tlumaczenia tego slowa (o ktorym nie mialem zielonego pojecia a raczyl mnie oswiecic jerzy??? )

ps.

widze rezygnacje z koleczka lacznikowego - czyzbys przewidywal problem ze zczepianiem sie kotewki ???

Kółeczko będzie.To co na fotce to kotwa taka testowa wanienna czy w ogóle coś tam prace łapie.Kółko będzie i to porządne 4mm kotwa tez z grubego drutu a w sezonie to już dostaną Gamakatsu kute z brzaną nie ma to tamto :D.

ta, szczegolnie takie 6kg ktore stoja razem skleniami i nie daja po sobie poznac ze sie kryja... i oczywiscie lubia strzelić na jakiegoś lekkiego wabia na lekkim zestawie :mellow:

ale w tym roku to sie zmieni :mellow:

No po testach.Ryby co prawda nie przeszkadzały no jedna ale okres ochronny więc....ale jakaś taka pogoda że nawet na amory nie mają ochoty-cisza i spokój na wodzie.Mifek pracuje jak należy schodzi do 1,5m taki w sam raz na napływy na których myślę polować na wąsate piękności.Co do lotności z 50 metrów średnim zestawem poleci z CU 51 z awailem brakło linki.Potem poleciały do wody 6-7g 3,5cm bardzo ładnie chodzą trzymają się nurtu w sumie to nawet korekt oczkiem nie musiałem robić.

post-1204-1348915372,0696_thumb.jpg

No po testach.Ryby co prawda nie przeszkadzały ale jakaś taka pogoda że nawet na amory nie mają ochoty-cisza i spokój na wodzie.Mifek pracuje jak należy schodzi do 1,5m taki w sam raz na napływy na których myślę polować na wąsate piękności.Co do lotności z 50 metrów średnim zestawem poleci z CU 51 z awailem brakło linki.

nocoz mifek nie ma jeszcze wobka mifek ale jedno musze przyznac - cała niedziele przemachałem (dzięki uprzejmości aerocu51 + avail combo i jestem po prostu zmiazdzony mozliwosciami takiego zestawu. na odpowiednim kijku maszynka rzuca czym popadnie :D szkoda tylko ze jaziory rozkręcały sie w najlepsze z amorami i raczej średnio w głowie im było żarcie ;)

To Mifek będzie pewnie miał wobkaMifka no szkoda że posiał matchówkę Shimano bo pewnie by miał parę albo i dwie pary :lol:

Tak CU 51 z availem pięknie rzuca,ponadto kultura pracy bije nie które Daiwy z wysokiej półki na łeb.W planach mam jeszcze 201E7 ale niewiem czy jest do niego szpula Avail czy nie.