Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

JUMPER 11stka waga 30g.Lotność wzorowa,praca drobna migotliwa przy wolnym i średnim prowadzeniu przy szybszym przechodzi w kolebanie{podobne do Siudaków}.Mimo sporej wagi łatwo prowadzić go przy powierzchni.W opadzie bardzo mocno lusterkuje.Drewno lipowe utwardzane,drut nierdzewny 1mm.oczy 3D epoxy.

post-1204-1348915397,5175_thumb.jpg

post-1204-1348915397,5978_thumb.jpg

post-1204-1348915397,6834_thumb.jpg

post-1204-1348915397,8098_thumb.jpg

post-1204-1348915397,8809_thumb.jpg

JUMPER 8mka waga 15g.Lotność wzorowa,praca drobna migotliwa przy wolnym i średnim prowadzeniu przy szybszym przechodzi w kolebanie{podobne do Siudaków}.Mimo sporej wagi łatwo prowadzić go przy powierzchni.W opadzie bardzo mocno lusterkuje.Drewno lipowe utwardzane,drut nierdzewny 1mm.oczy 3D epoxy.

post-1204-1348915398,243_thumb.jpg

post-1204-1348915398,3059_thumb.jpg

post-1204-1348915398,3875_thumb.jpg

post-1204-1348915398,6587_thumb.jpg

Tomek fajnie jest patrzeć na czyjąś na prawdę świetną pracę. I nie chcę się podlizywać bo wiesz dobrze, że mi na tym nie zależy. Jak oglądam Twoje wobki to się zastanawiam po co niektórym ludziom aerograf. Ja wykończenia robię podobnymi metodami jak ty a wiem to bo patrząc na Twoje woblery w większości przypadków mam pojęcie jak co było zrobione. I chyba sobie nie kupię aerografu bo wtedy pójdę w zupełnie innym kierunku. Wolę dalej uczyć się farbek i sprejów bo z tego też wychodzą super rzeczy co widać po Twoich pracach.

rewelacja te nowe malowanie

Dzięki myślałem że się nie podoba bo jakoś brak odzewu :o .Tu na tych maluchach ciężko poszaleć.Bezsterowce Leviathan32g i Sauron16g będą właśnie malowane w ten sposób a że są to wobki znacznie większe...no nic nie zapeszam za jakiś tydzień wstawię fotki.

A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz.

no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją :D - jak dla mnie bomba :D

A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz.

no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją :D - jak dla mnie bomba :D

........i to jest myśl wszak coś z tymi wobkami trzeba zrobić :D

No święta za oknem słonko to i humory dopisują :D.

Coming Soon-Nowy wzorek Mini SDR'a ok.2cm waga ok.2g.Praca ostra migotliwa schodzi na 1,5-2m ostro trzymając się nurtu.Na fotkach surówka ster kevlarowy,zbrojenie w hak Varivas'a-dostanie mniejszy jak na fotce,uszko do jego mocowania obrotowe,drut dental,korpus-drewno Baobabu,oczka 3D Epoxy pryzma Sibay.Przedstawiony model będzie występował tylko i wyłącznie w kolorach motor oil.

post-1204-1348915424,6891_thumb.jpg

post-1204-1348915424,7447_thumb.jpg

post-1204-1348915424,859_thumb.jpg