Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Te czerwone oczka mają w sobie coś hipnotyzującego. Eh, cukiereczki No parę jest tam Twoich z tej gromadki a jedna to się nawet okociła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tomy pokaz cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pracuje nad nowym malowaniem To oczywiście dopiero początek,w realu ciężko to odróżnić od skóry więc zaznaczam że jest to malowanie na 100% albowiem wiem co czynię odkąd założyłem sobie wyciąg w lakierni.Efekt końcowy za parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A kiedy mogę się spodziewać ostatecznego wcielenia Miss of California Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A kiedy mogę się spodziewać ostatecznego wcielenia Miss of California Popsułem ale robię większą wersję i będzie to moja pierwsza rzeźba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 JUMPER 11stka waga 30g.Lotność wzorowa,praca drobna migotliwa przy wolnym i średnim prowadzeniu przy szybszym przechodzi w kolebanie{podobne do Siudaków}.Mimo sporej wagi łatwo prowadzić go przy powierzchni.W opadzie bardzo mocno lusterkuje.Drewno lipowe utwardzane,drut nierdzewny 1mm.oczy 3D epoxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 MIĘTÓWKA 6,5cm 9g.Praca bardzo drobna drżąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 JUMPER 8mka waga 15g.Lotność wzorowa,praca drobna migotliwa przy wolnym i średnim prowadzeniu przy szybszym przechodzi w kolebanie{podobne do Siudaków}.Mimo sporej wagi łatwo prowadzić go przy powierzchni.W opadzie bardzo mocno lusterkuje.Drewno lipowe utwardzane,drut nierdzewny 1mm.oczy 3D epoxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ROACH 3,5cm 7g praca mocna.Przeznaczenie to ogólnie na każdą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Poprostu geniusz!!! Te małe bandziorki (ROACH) to mo Faworyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 O tak! Wyglądają bardzo zachęcająco. Oczywiście boleniówki też wyglądają świetnie, ale to (na szczęście) nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tomek fajnie jest patrzeć na czyjąś na prawdę świetną pracę. I nie chcę się podlizywać bo wiesz dobrze, że mi na tym nie zależy. Jak oglądam Twoje wobki to się zastanawiam po co niektórym ludziom aerograf. Ja wykończenia robię podobnymi metodami jak ty a wiem to bo patrząc na Twoje woblery w większości przypadków mam pojęcie jak co było zrobione. I chyba sobie nie kupię aerografu bo wtedy pójdę w zupełnie innym kierunku. Wolę dalej uczyć się farbek i sprejów bo z tego też wychodzą super rzeczy co widać po Twoich pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ale to miłe .Mini Boleniówki w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ładnie odwzorowałeś ukle nawet ten żółty paseczek nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No paseczek jest złoty no ale taki aparat mam zajebisty.Kiełbiki w toku 3,5cm 6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Mini Boleniówka Raptor 5,8cm waga 6g praca bardzo ostra/bardzo drobna.-Nowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 rewelacja te nowe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 rewelacja te nowe malowanieDzięki myślałem że się nie podoba bo jakoś brak odzewu .Tu na tych maluchach ciężko poszaleć.Bezsterowce Leviathan32g i Sauron16g będą właśnie malowane w ten sposób a że są to wobki znacznie większe...no nic nie zapeszam za jakiś tydzień wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 rewelacja te nowe malowanie faktycznie bardzo fajna kombinacja kolorow oraz ich przejść między sobą ... Gratuluje Tomy - jak zwykle kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz. no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją - jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz. no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją - jak dla mnie bomba ........i to jest myśl wszak coś z tymi wobkami trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jak nie masz co z nimi robić to chętnie je przygarnę PS jak zwykle rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No święta za oknem słonko to i humory dopisują .Coming Soon-Nowy wzorek Mini SDR'a ok.2cm waga ok.2g.Praca ostra migotliwa schodzi na 1,5-2m ostro trzymając się nurtu.Na fotkach surówka ster kevlarowy,zbrojenie w hak Varivas'a-dostanie mniejszy jak na fotce,uszko do jego mocowania obrotowe,drut dental,korpus-drewno Baobabu,oczka 3D Epoxy pryzma Sibay.Przedstawiony model będzie występował tylko i wyłącznie w kolorach motor oil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Fiu fiu lubię ten kształt woblerka, sam wystrugałem już trochę podobnych korpusów. Ten Twój na pewno będzie łowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi