Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz.

no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją :D - jak dla mnie bomba :D

Mifas wracając do tematu właśnie te graty będą wykorzystane do stworzenia bardzo klimatowego stanowiska krętacza muchowego.

post-1204-1348915426,0844_thumb.jpg

Tomku, napisz proszę, jak pracuje w opadzie i jak z lotnością tego Łowcy Okazów ? 13,5 cm i 40g robi wrażenie.

W opadzie mocno lusterkuje.Lotność-idzie jak strzała u mnie Wisła za mała żeby przetestować przy tym wzorku muszę uważać na ludzi z przeciwległego brzegu-z casta a ze spina to z 80metrów powinien polecieć.Praca wyraźna migotliwa nie macha ogonem raczej wzdłuż osi merga i o to chodziło..Jak na bezsterowca bardzo stabilny w mocnym uciągu.Namówił mnie-Claudio-na tą kobyłę ale tak powiem że miałem z tą konstrukcją trochę problemów,szlifowałem,dodawałem obciążenie to tu tam.No ale w końcu wyszedł i ja liczę na niego za 5dni START

CLAUDIO ten twój już się suszy po lakierze dopiero głębi dostał.Dzisiaj wziąłem się za wobka na Morską Troć dla Waldka Popperka,mierzy sobie 11cm waży 26-28g imituje Tobiasza w szacie Love,pięknie lata,pracuje migocząc poosiowo dość intensywnie,bardzo stabilna,w opadzie bardzo mocno lusterkuje.Jeszcze przy tym sporo pracy ale w realu już wygląda lepiej niż bardzo dobrze.

post-1204-1348915448,8647_thumb.jpg

post-1204-1348915448,9171_thumb.jpg

post-1204-1348915448,9707_thumb.jpg

post-1204-1348915449,1433_thumb.jpg

Piekno w pieknie!Juz Mnie rece swierzbia zeby polowic na niego.

Brawo :huh:

Tak no zobaczymy na zębaczach jeszcze nikt tego nie używał,kto wie :D .Mój bączek Jaziowo Kleniowy na lato 2,5cm waga 3,2g tonie ale pracuje przy powierzchni :o bardzo agresywnie.Uszko do mocowania haczyka lub kotwiczki-obrotowe-.Kijek pod te wobki w trakcie zbrojenia{cast}2,60m cw.0-8g blank z kijka muchowego Daiwa Amorphous Whisker,uchwyt matagi a z resztą po ukończeniu wstawię jego fotki.

post-1204-1348915452,3356_thumb.jpg

post-1204-1348915455,1616_thumb.jpg

Duce nie będę się tu wymądrzał bo znajdzie się a nóż paru do obalenia mojej teorii i uproszczę-Japońce tak robią a to kumaty naród.A!no i wreszcie zrobiłem mini sliderki pod Okonia 3,8cm.Miałem kłopot z pracą ale już sobie poradziłem i pięknie odchodzą na boki.Od czerwca na żwirowniach będą mocno katowane a że woda tam idealnie czysta a pasiaki mocno żerują z powierzchni a sliderki są pływające będzie dość widowiskowe łowienie.