Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No jeszcze takie maluchy mam płytko chodzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Kiełbiki 3,5cm 6-7g.Praca ostra.Leviathany30g i Saurony16g czekają na nowe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A podziękował Mifciu.Robię teraz tak jak się woby suszą stanowisko krętacza muchowego,swego czasu mocno zajmowałem się antykami renowacją i nietypowymi meblami+wystrój wnętrz. no to teraz w ramach wystroju wnętrz masz możliwość obwieszenie ścian swoją produkcją - jak dla mnie bomba Mifas wracając do tematu właśnie te graty będą wykorzystane do stworzenia bardzo klimatowego stanowiska krętacza muchowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 O jakie super paproszki Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 O jakie super paproszki Bajka!Rozumiem Nowe malowanko Leviathana ciut fantazyjne.Dojdzie jeszcze kilka szczegółów-płetwy,skrzela itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Próba sił w streamerkach i moje zakręcone podejście do tematu-prototyp- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No i jest to co dwa posty wyżej pokazywałem-experymentalne malowanie na wobkuLEVIATHAN-dostanie największy wobek Boleniowy mojego pomysłu BAFOMET 13,5Ccm waga ok.40g.Gotowe za jakiś tydzień wstawię fotki-dostaną kilka ciekawych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tomku, napisz proszę, jak pracuje w opadzie i jak z lotnością tego Łowcy Okazów ? 13,5 cm i 40g robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tomku, napisz proszę, jak pracuje w opadzie i jak z lotnością tego Łowcy Okazów ? 13,5 cm i 40g robi wrażenie.W opadzie mocno lusterkuje.Lotność-idzie jak strzała u mnie Wisła za mała żeby przetestować przy tym wzorku muszę uważać na ludzi z przeciwległego brzegu-z casta a ze spina to z 80metrów powinien polecieć.Praca wyraźna migotliwa nie macha ogonem raczej wzdłuż osi merga i o to chodziło..Jak na bezsterowca bardzo stabilny w mocnym uciągu.Namówił mnie-Claudio-na tą kobyłę ale tak powiem że miałem z tą konstrukcją trochę problemów,szlifowałem,dodawałem obciążenie to tu tam.No ale w końcu wyszedł i ja liczę na niego za 5dni START Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To sli go na testy.Zaraz tam CLAUDIO namowil,poprosil o cos takiego i mam Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 CLAUDIO ten twój już się suszy po lakierze dopiero głębi dostał.Dzisiaj wziąłem się za wobka na Morską Troć dla Waldka Popperka,mierzy sobie 11cm waży 26-28g imituje Tobiasza w szacie Love,pięknie lata,pracuje migocząc poosiowo dość intensywnie,bardzo stabilna,w opadzie bardzo mocno lusterkuje.Jeszcze przy tym sporo pracy ale w realu już wygląda lepiej niż bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Piekno w pieknie!Juz Mnie rece swierzbia zeby polowic na niego.Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Piekno w pieknie!Juz Mnie rece swierzbia zeby polowic na niego.Brawo Tak no zobaczymy na zębaczach jeszcze nikt tego nie używał,kto wie .Mój bączek Jaziowo Kleniowy na lato 2,5cm waga 3,2g tonie ale pracuje przy powierzchni bardzo agresywnie.Uszko do mocowania haczyka lub kotwiczki-obrotowe-.Kijek pod te wobki w trakcie zbrojenia{cast}2,60m cw.0-8g blank z kijka muchowego Daiwa Amorphous Whisker,uchwyt matagi a z resztą po ukończeniu wstawię jego fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tomku - co daje obrotowe kółko? To chyba ważniejsze przy haczyku, jak to jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Duce nie będę się tu wymądrzał bo znajdzie się a nóż paru do obalenia mojej teorii i uproszczę-Japońce tak robią a to kumaty naród.A!no i wreszcie zrobiłem mini sliderki pod Okonia 3,8cm.Miałem kłopot z pracą ale już sobie poradziłem i pięknie odchodzą na boki.Od czerwca na żwirowniach będą mocno katowane a że woda tam idealnie czysta a pasiaki mocno żerują z powierzchni a sliderki są pływające będzie dość widowiskowe łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nowe malowanie i chyba już nie będę nic zmieniał.LEVIATHAN-gruba łuska i SAURON R&L.Dojdą szczegóły takie jak skrzela i może coś tam jeszcze.Wobki przed kryciem lakierem bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Łoo!piękne malowanie,można wiedzieć jakimi puchami malujesz?Jeszcze pozwolę sobie dodać fotkę z woblerowej wariacji.Czy to twoje wobki?Jeśli tak,mógłbyś kilka słów na ich temat?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 To raczej było pokazane w jakim kierunku zmierzam przy zamieszaniu dotyczącym oklejania skórą .Prototypek mini spinerbaita.Ładnie kręci i wszystko pracuje jedynie wiatrak muszę zrobić z cieńszego materiału no i odpowiednio go omalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Małe i średnie Boleniówki wersje ze sterem Raptor 5,8cm 6,5g i Raptor 6,8cm 8g.Nowe malowanie dojdą skrzela i tak już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 C.d.Raptor6,8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ta już się nacieszyłem tymi 6stkami ,a taki będzie najmniejszy w sumie uniwersal na Bolka i Jazio też przywali.Malowanie będzie jak wyżej i na strzeble pod kropka akcja podobna do małej rapali original tyle że waga 6g i fruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Strzebelki i Słonecznice na tym małym korpusie po pierwszym malowaniu.Kijek pod te maluchy w zbrojeniu i myślę że będzie na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bezsterowce Boleniowe TAJPAN 10,5cm waga 26g.Taki zmieniony pod względem malowania trochę kształtu i obciążenia LEVIATHAN.Uzbrojone po zęby w Japońskie kotwice DECOY Y-W77 WIDE GAP No 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 fakt - kotwiczki po prostu miazga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi